Femstjernet feriehus med spa, sauna og strandnær beliggenhed

5
5588
Riskrogvej 13, Haurvig - Søg på husnr. D3702

I Haurvigs naturskønne ferieområde ligger dette lækre, nyopførte feriehus – klar til at give jer en ferie med alt, hvad hjertet begærer. Her får I ikke kun en super skøn beliggenhed tæt på Vesterhavet, men også en femstjernet indretning med jeres helt egen wellnessoase. Hunden er også velkommen her.

Kobl af og få en pause i sauna og spabad

Riskrogvej 13 gemmer på hele 120 flotte kvadratmeter med mere end god plads til 6 personer. Indretningen emmer af god stil og kvalitetsbevidste valg, og kombineret med de lyse vægge og lofter skaber den en afslappende atmosfære, som kan mærkes, så snart I træder ind ad døren.

I det moderne feriehjem er der lagt stor vægt på, at I skal kunne nyde den tiltrængte ferie i fulde drag, og derfor er der også sørget for lidt ekstra wellness. Fra det største af husets 3 badeværelser har I adgang til jeres egen private wellnessafdeling med både sauna og spabad, hvor I kan forkæle jer selv og hinanden lidt ud over det sædvanlige.

Efter en tur i varmen, kan I runde dagen af på sofaen foran den knitrende brændeovn og nyde freden og roen med et godt glas rødvin, inden det er tid til at kravle til køjs.

Fra to af soveværelserne har I desuden adgang til jeres eget badeværelse.

Slap af på den lækre terrasse eller gå til stranden

Udenfor finder I den skønne terrasse, som både er delvist overdækket og godt afskærmet med store glaspartier. Under halvtaget kan I søge ly og læ for vinden og regnen, og på de varme solskinsdage kan I rykke ud på det åbne stykke, hvor liggestolene står klar, så I kan slappe af og måske tage en lille middagslur i solen.

Den fantastiske beliggenhed er kun et ekstra plus. Og har I brug for lidt afveksling, ligger den hvide sandstrand kun 300 meter væk. Stranden er et paradis for både børnene og hunden, og mens de leger i sandet, kan I nyde den smukke natur, der omgiver jer – lige fra de høje klittoppe mod øst til det uendelige hav mod vest.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 2.042
Byggeår:2018

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...