Hyggeligt og charmerende træhus med spabad og sauna

4
icon
icon
icon
icon
Kr Madsens Vej 55B, Haurvig - Søg på husnr. D3735

Dette charmerende træhus med spabad og sauna på er et velholdt feriehus på en dejlig naturgrund. Huset er flot og smagfuldt indrettet med en dejlig afskærmet og delvist overdækket terrasse, hvor du og familien kan nyde de lange, lune sommeraftener.

Charmerende træhus med spabad og sauna

Når du kører op til huset på Kr. Madsens Vej, så fornemmer du med det samme, at dette hus er noget helt særligt. Det flotte træhus er charmerende og emmer af god kvalitet. Det samme gælder de indvendige kvadratmeter. Her er det lyst og indbydende indrettet med lyse og rengøringsvenlige overflader.

I alrummet er der højt til loftet, hvilket giver rummet en let og rummelig atmosfære. Spisepladsen er placeret ved et stort vinduesparti med en dejlig udsigt til naturgrunden. De store vinduer inviterer både lyset og omgivelserne indenfor i indretningen. Huset er desuden indrettet med fire gode soverum og et stort og lyst badeværelse, der har både spabad og sauna. Huset byder derfor på den komfort, der hører et moderne feriehus til.

Familiehygge ved brændeovnen

I stuen er der brændeovn, som er perfekt, når vejret begynder at blive koldere. Tænd op i brændeovnen, og hop under et dejligt, varmt tæppe – måske med en god bog og en kop kaffe – og nyd roen og den hyggelige atmosfære, som varmen og den knitrende lyd fra brændeovnen sender rundt i huset.

Kort afstand til fjorden

Kr. Madsens Vej ligger på østsiden af Sønder Klitvej. Området er fredfyldt og ligger tæt på fjorden og Hvide Sande. Skal ferien fyldes med aktiviter, så har Hvide Sande meget at byde på – fra svømmehal og vandskibane til butikker og gode spisesteder.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:108 / 1.200
Byggeår:2004

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Haurvig

Når du holder ferie i et af vores sommerhuse i Haurvig, bor du i rolige omgivelser tæt på nogle af de bedste badestrande i hele Danmark og tæt på den charmerende fiskeriby Hvide Sande. Det står dig derfor helt frit for, om ferien skal være aktiv eller stå på afslapning, når den afholdes i Haurvig. Området byder på gode muligheder for at dyrke lystfiskeri, vandsport og flere andre aktiviteter ude i naturen. Der er ligeledes flere gode vandre- og cykelstier i området.

Beliggenhed og landskab: Haurvig ligger naturskønt på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Landskabet er præget af strand, klitter og hedeområder, og der er gode muligheder for at se rådyr, harer, firben og ræve i området.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmand i Bjerregård, syd for Haurvig, og i Hvide Sande, som ligger cirka ti minutters kørsel nord for Haurvig, er der et stort udvalg af supermarkeder, specialforretninger, restauranter og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Vinterleje Havn
  • Tipperne (ca. 15 kilometer)
  • Hvide Sande Sydstrand (ca. 10 kilometer)
  • Fiskeriets Hus (ca. 10 kilometer)
  • Lyngvig Fyr (ca. 15 kilometer)
  • Sandskulpturfestivalen (ca. 20 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, drageflyvning og
ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Plantagen er indhegnet, og det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven fra Haurvig.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...