Meget flot sommerhus i Haurvig til 7 personer

4
icon
icon
icon
icon

Laust Diges Vej 2, Haurvig

- Sommerhusnr.: D3783
7 pers.
Antal personer
850 m.
Nærmeste strand
7500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Rygning tilladt
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

I rolige omgivelser med marker, klitter, hede og vand ligger dette dejlige og meget velholdte sommerhus på Laust Diges Vej. Huset er flot og gennemrenoveret med en lys og indbydende indretning med plads til 7 personer. Huset har spabad og sauna og en dejlig afskærmet og delvist overdækket terrasse.

Nyd det enkle sommerliv på terrassen

Når vi tager på ferie i et sommerhus, så nyder vi nærværet med hinanden og naturen. Inde- og udelivet smelter sammen. Vi spiser ude. Leger ude. Og går lange ture i naturen. Sommerhuset på Laust Diges Vej ligger midt i den skønne vestjyske natur. Huset har en dejlig stor terrasse, som strækker sig over tre sider af huset. Derudover er en del af terrassen delvist overdækket. Den overdækkede terrasse gør det muligt at spise ude langt de fleste sommeraftener – eller når den danske sommer byde på byger.

Flot sommerhus med plads til at hele familien kan være sammen

Indretningen i det flotte sommerhus er lys og indbydende, og de mange vinduer sikrer et smukt kig til landskabet udenfor. Vægge og lofter er beklædte med træ, hvilket er med til at skabe en dejlig varm og hyggelig atmosfære i indretningen. Huset er indrettet med tre soverum og plads til 7 overnattende gæster. Huset er i en meget høj standard med gode, komfortable møbler og med både spabad og sauna. Til huset hører desuden en carport. Et perfekt valg for dig, der ønsker et godt og veludstyret hus i flotte omgivelser.

Hygge og sjov med aktiviteter for hele familien

Området i Haurvig byder på mange forskellige aktiviteter og seværdigheder i naturen. I området finder I en god cykelsti, der snor sig gennem det flotte landskab fra Søndervig og til Nymindegab. Derudover ligger Hvide Sande ikke langt fra sommerhuset. Her kan I opleve fiskerihavnen og det stemningsfyldte byliv. Hele året igennem arrangeres der adskillige events for byens gæster. Derudover byder byen på gode spisesteder og shoppingmuligheder.

Det siger vores gæster om sommerhuset D3783

D.
sagde , Danmark

God layout af huset. Huset har alt hvad du behøver. Perfekt beliggendeSoverum:3
Bolig-/Grundareal:99 / 1.444
Renoveret / Byggeår:2011 / 1992

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, carport.

Henter data...

Værd at vide om Haurvig

Når du holder ferie i et af vores sommerhuse i Haurvig, bor du i rolige omgivelser tæt på nogle af de bedste badestrande i hele Danmark og tæt på den charmerende fiskeriby Hvide Sande. Det står dig derfor helt frit for, om ferien skal være aktiv eller stå på afslapning, når den afholdes i Haurvig. Området byder på gode muligheder for at dyrke lystfiskeri, vandsport og flere andre aktiviteter ude i naturen. Der er ligeledes flere gode vandre- og cykelstier i området.

Beliggenhed og landskab: Haurvig ligger naturskønt på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Landskabet er præget af strand, klitter og hedeområder, og der er gode muligheder for at se rådyr, harer, firben og ræve i området.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmand i Bjerregård, syd for Haurvig, og i Hvide Sande, som ligger cirka ti minutters kørsel nord for Haurvig, er der et stort udvalg af supermarkeder, specialforretninger, restauranter og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, drageflyvning og
ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Plantagen er indhegnet, og det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven fra Haurvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...