Hyggeligt sommerhus med spabad og sauna i Haurvig

4
icon
icon
icon
icon

Laust Diges Vej 2, Haurvig

- Sommerhusnr.: D3783
7 pers.
Antal personer
850 m.
Nærmeste strand
7500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Rygning tilladt
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

I rolige omgivelser med marker, klitter, hede og vand ligger dette dejlige og meget velholdte sommerhus på Laust Diges Vej. Feriehuset er flot og gennemrenoveret med en lys og indbydende indretning med plads til 7 personer. Sommerhuset har spabad og sauna samt en dejlig afskærmet og delvist overdækket terrasse.

Nyd det enkle sommerliv på terrassen

Når vi tager på ferie i et sommerhus, så nyder vi nærværet med hinanden og naturen. Inde- og udelivet smelter sammen. Vi spiser ude. Leger ude. Og går lange ture i naturen. Sommerhuset på Laust Diges Vej 2 ligger midt i den skønne vestjyske natur. Feriehuset har en dejlig stor terrasse, som strækker sig over tre sider af feriehuset.

Flot sommerhus med plads til at hele familien kan være sammen

Indretningen i det flotte sommerhus er lys og indbydende, og de mange vinduer sikrer et smukt kig til landskabet udenfor. Vægge og lofter er beklædte med træ, hvilket er med til at skabe en dejlig varm og hyggelig atmosfære i indretningen. I sommerhuset er der en brændeovn samt en varmepumpe.

Sommerhuset er indrettet med tre soverum og plads til 7 overnattende gæster. Feriehuset er i en fin standard med gode, komfortable møbler og med både spabad og sauna. Til feriehuset hører desuden en carport. Et perfekt valg for dig, der ønsker et godt og veludstyret sommerhus i flotte omgivelser.

Hygge og sjov med aktiviteter for hele familien

Området i Haurvig byder på mange forskellige aktiviteter og seværdigheder i naturen. I området finder I en god cykelsti, der snor sig gennem det flotte landskab fra Søndervig og til Nymindegab. Derudover ligger Hvide Sande ikke langt fra sommerhuset. Her kan I opleve fiskerihavnen og det stemningsfyldte byliv. Hele året igennem arrangeres der adskillige events for byens gæster. Derudover byder byen på gode spisesteder og shoppingmuligheder.

Det siger vores gæster om sommerhuset D3783

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist gut und modern eingerichtet, sehr gute Sitzmöglichkeiten im und um das Haus. Die Schlafzimmer sind sehr klein. Die Betten sind jedoch sehr bequem und auch Kissen und Bettdecken befinden sich in einem guten Zustand. Manko: fehlender Schrank in einem Schlafzimmer und die Nähe zur Hauptstraße ansonsten aber absolut empfehlenswert!

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus bietet viel Platz, ist aber trotzdem gemütlich. Zusätzlich zum Bad gibt es noch ein Gäste WC, was immer gut ist, wenn mehrere Personen dort wohnen. Es liegt nicht weit weg von der Hauptstraße, ist aber trotzdem sehr ruhig. Im Haus ist alles was man braucht, auch scharfe Messer, was nicht immer der Fall ist.
Ich habe mich dort sehr wohl gefühlt, aber leider war schlechtes Wetter, und so konnte ich die schöne, große Terrasse nicht nutzen. Dafür hat man aber einen Ofen, mit dem man gut heizen kann. Auch die Wärmepumpe heizt den Wohnbereich binnen kurzer Zeit schnell auf.
Wer die Sauna mag oder den Whirlpool, ist hier auch gut aufgehoben.
Ich kann es zu 100 % weiterempfehlen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches Haus, wir haben uns sehr wohl gefühlt.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:99 / 1.444
Renoveret / Byggeår:2023 / 1992

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, carport.

Henter data...

Værd at vide om Haurvig

Når du holder ferie i et af vores sommerhuse i Haurvig, bor du i rolige omgivelser tæt på nogle af de bedste badestrande i hele Danmark og tæt på den charmerende fiskeriby Hvide Sande. Det står dig derfor helt frit for, om ferien skal være aktiv eller stå på afslapning, når den afholdes i Haurvig. Området byder på gode muligheder for at dyrke lystfiskeri, vandsport og flere andre aktiviteter ude i naturen. Der er ligeledes flere gode vandre- og cykelstier i området.

Beliggenhed og landskab: Haurvig ligger naturskønt på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Landskabet er præget af strand, klitter og hedeområder, og der er gode muligheder for at se rådyr, harer, firben og ræve i området.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmand i Bjerregård, syd for Haurvig, og i Hvide Sande, som ligger cirka ti minutters kørsel nord for Haurvig, er der et stort udvalg af supermarkeder, specialforretninger, restauranter og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, drageflyvning og
ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Plantagen er indhegnet, og det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven fra Haurvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...