Sommerhus med liv og lys tæt på stranden

2.5
icon
icon
icon

Riskrogvej 33, Haurvig

- Sommerhusnr.: D3820
4 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Gæsterne siger: icon icon

Dette hyggelige sommerhus, der blev bygget i 1968, er i dag forvandlet til et nutidigt åndehul med højt til loftet. Sommerhuset har en virkelig skøn beliggenhed på en stor naturgrund kun et par hundrede meter fra stranden. Huset er renoveret og holdt i en lys og charmerende skandinavisk stil.

Lys og luft i Haurvig tæt på stranden

På en dejlig sommerhusvej i Haurvig ligger der en hyggelig drøm af et sommerhus. Huset forener den klassiske sommerhusstil med moderne strejf af lys og luft. Her mellem klitter og hedestrækninger er der højt til loftet og virkelig plads til at slappe af og hygge sig sammen med familien.

De fritlagte bjælker i alrummet giver karakter og en fornemmelse af rummelighed til indretningen. Det forstærkes yderligere af de lyse vægge, gulve og møbler, der skaber en let og luftig atmosfære og skaber desuden en følelse af varme og nærvær. Ved spisebordet er der en helt fantastisk udsigt til det bølgende landskab udenfor. En lille hyggelig alkove i spiseområdet er perfekt til afslapning på langs eller som en lille hule til børnene. Huset er indrettet med to soverum og plads til fire gæster.

Dejlig uderum med mange muligheder

Til sommerhuset hører en rigtig dejlig åben terrasse. Her er der både havemøbler, liggestole og grill. På varme sommerdage er terrassen perfekt til hygge sammen med venner og familie. Måske med en god middag fra grillen. Stranden og det brusende Vesterhav ligger bare 200 meter fra huset. Huset har dermed en helt fantastisk beliggenhed. Ønsker I at tage på tur, så ligger Hvide Sande kun nogle få kilometer væk. Her finder i et væld af spændende aktiviteter og gode shoppingmuligheder.

Det siger vores gæster om sommerhuset D3820

D.
sagde , Danmark

Huset var så fint, autentisk og hyggeligt. Det var småt, men det havde alt, vi havde brug for til den dejligste ferie.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:54 / 2.966
Renoveret / Byggeår:2011 / 1964

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L).

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Haurvig

Når du holder ferie i et af vores sommerhuse i Haurvig, bor du i rolige omgivelser tæt på nogle af de bedste badestrande i hele Danmark og tæt på den charmerende fiskeriby Hvide Sande. Det står dig derfor helt frit for, om ferien skal være aktiv eller stå på afslapning, når den afholdes i Haurvig. Området byder på gode muligheder for at dyrke lystfiskeri, vandsport og flere andre aktiviteter ude i naturen. Der er ligeledes flere gode vandre- og cykelstier i området.

Beliggenhed og landskab: Haurvig ligger naturskønt på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Landskabet er præget af strand, klitter og hedeområder, og der er gode muligheder for at se rådyr, harer, firben og ræve i området.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmand i Bjerregård, syd for Haurvig, og i Hvide Sande, som ligger cirka ti minutters kørsel nord for Haurvig, er der et stort udvalg af supermarkeder, specialforretninger, restauranter og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, drageflyvning og
ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Plantagen er indhegnet, og det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven fra Haurvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...