Skønt sommerhus med god terrasse nær Ringkøbing Fjord

4
icon
icon
icon
icon

Kr Madsens Vej 39, Haurvig

- Sommerhusnr.: D3822
8 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

På Kr Madsens Vej 39 i Haurvig ligger dette skønne sommerhus med en dejlig lukket terrasse. Sommerhuset har en fantastisk beliggenhed tæt på Ringkøbing Fjord, og til Vesterhavet er der heller ikke langt. Sommerhuset har plads til 8 personer i 3 soveværelser og en hems. Der er gratis jordvarme i sommerhuset.

Flot udsigt til Ringkøbing Fjord og gratis varme

Her kan I holde ferie i et skønt sommerhus på en 2.800 m2 stor grund. Fra stue, køkken og terrasse er der smuk udsigt til Ringkøbing Fjord, som ligger blot 250 meter herfra.

Sommerhuset har 3 separate soveværelser. 2 af værelserne er med dobbeltseng og det tredje med en lidt smallere dobbeltseng (140 cm). De 2 sidste sovepladser finder I på feriehusets hems, som er et stort hit blandt børnene. Der er 2 badeværelser, begge med bruseniche og gulvvarme. I det store badeværelse er der desuden spa og sauna, så I rigtig kan slappe af i løbet af ferien. Vaskemaskine og en tørretumbler finder I i sommerhusets praktiske og rummelige entre.

Køkkenet og stuen vender mod øst, hvor den skønne udsigt over fjorden kan nydes. Køkkenet er godt udstyret med bl.a. opvaskemaskine, mikroovn og en 50 liters fryser. I stuen er der fladskærms-TV, DVD-afspiller, musikanlæg med CD og en dejlig brændeovn. Fra stuen er der udgang til den overdækkede terrasse.

Sommerhuset er handicapvenligt indrettet med slidske, brede døre samt ingen dørtrin, og badeværelset er rummeligt.

Skøn terrasse med udsigt til Ringkøbing Fjord

Sommerhuset har en skøn, lukket og delvist overdækket terrasse. Den vender øst og mod syd, så der er gode muligheder for at finde læ. Især den overdækkede terrasse er læfyldt og derfor ideel til lange og hyggelige grillaftener. Terrassen er særdeles velegnet til familier med børn og hunde. Til dette sommerhus hører en sandkasse og et gyngestativ.

Grunden ligger tæt på Ringkøbing Fjord, og sommerhuset er godt beskyttet mod vinden af træer mod både syd og vest. Området omkring Kr. Madsens Vej byder på smuk natur og er helt ideelt til lange gåture med hundene. Er I til lystfiskeri, er fjorden en oplagt mulighed.

Det siger vores gæster om sommerhuset D3822

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gemütliches, warmes Ferienhaus in toller, ruhiger Lage.
Gute Küchenausstattung, schöne Badezimmer, großer, geräumiger Flur.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben uns 1 Woche sehr wohl gefühlt. Bemerkenswert ist die Wärme im ganzen Haus,trotz winterlicher Verhältnisse,es zieht nirgends. Die Gestaltung ist zweckmäßig und geschmackvoll. Toll ist, dass man 2 Hunde mitbringen darf, die auch genügend Platz haben.

DE
D.
sagde , Deutschland

Alles in allem ein schönes, geräumiges , warmes und gemütliches Ferienhaus! Ruhig gelegen inmitten der Natur .( wir waren im November da)Mit unserem Hund schnell draußen zum gassi gehen.
Also, sehr gerne wieder im November, ist aber wohl in der Zeit bis 2025 ausgebucht .

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 2.800
Byggeår:2012

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, klinker med gulvarme i soveværelse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Haurvig

Når du holder ferie i et af vores sommerhuse i Haurvig, bor du i rolige omgivelser tæt på nogle af de bedste badestrande i hele Danmark og tæt på den charmerende fiskeriby Hvide Sande. Det står dig derfor helt frit for, om ferien skal være aktiv eller stå på afslapning, når den afholdes i Haurvig. Området byder på gode muligheder for at dyrke lystfiskeri, vandsport og flere andre aktiviteter ude i naturen. Der er ligeledes flere gode vandre- og cykelstier i området.

Beliggenhed og landskab: Haurvig ligger naturskønt på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Landskabet er præget af strand, klitter og hedeområder, og der er gode muligheder for at se rådyr, harer, firben og ræve i området.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmand i Bjerregård, syd for Haurvig, og i Hvide Sande, som ligger cirka ti minutters kørsel nord for Haurvig, er der et stort udvalg af supermarkeder, specialforretninger, restauranter og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, drageflyvning og
ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Plantagen er indhegnet, og det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven fra Haurvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...