Stort feriehus med udendørs spa, sauna og fantastisk fjordudsigt

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Laust Diges Vej 47, Haurvig

- Sommerhusnr.: D3849
8 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
7500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Udendørs spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På Laust Diges Vej 47 i Haurvig ligger dette lækre feriehus til 8 personer (og 2 hunde). Her får I ikke kun et topudstyret og velindrettet hus med både udendørs spa og sauna, men også en helt fantastisk beliggenhed med panoramaudsigt til fjorden! Så bliver det ikke meget bedre.

Femstjernet feriehus med veludstyret og imødekommende indretning

Det flotte feriehus i Haurvig er først opført i 2019, og med plads til 8 personer og 2 hunde behøver I ikke efterlade nogen familiemedlemmer derhjemme. Så snart I træder indenfor, vil I blive mødt af de lyse og moderne omgivelser, der åbner hele huset op og skaber en imødekommende atmosfære fra første ferieøjeblik.

Det velindrettede indre byder på alt, hvad I har brug for, for at holde en afslappende ferie i det grønne. Der er både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, så der hurtigt kan komme styr på de praktiske opgaver, og en hurtig og stabil internetforbindelse sørger for, at I kan streame serier og surfe Facebook hele ferien.

Gennem de store vinduespartier kan I nyde panoramaudsigten til fjorden selv på de regnfulde og blæsende efterårsdage.

Udendørs spa, sauna og panoramaudsigt fra terrassen

Udenfor gemmer sig endnu flere lækre overraskelser, som helt sikkert er med til at hive de fem stjerner hjem. Ud over en skøn, lukket og delvist overdækket terrasse, står her nemlig også et udendørs spabad og en udendørs sauna. Nyd den smukke panoramaudsigt til fjorden, mens I slapper af i det varme boblebad, eller tag et velfortjent afbræk i den luksuriøse sauna.

Beliggenheden på Laust Diges Vej er helt fantastisk – lige ud til den idylliske fjord og ganske uforstyrret. Selv om I bor på fjordsiden, er der heller ikke langt til Vesterhavet, og kun 700 meter skiller jer fra den imponerende sandstrand og de brusende bølger.

Indkøbsmuligheder finder I masser af i den nærliggende havneby Hvide Sande, som har en helt speciel og rigtig charmerende atmosfære. Her kan I både ose i de mange butikker, spise god mad på en af de små caféer, mens kutterne sejler fra havnen eller købe frisk fisk til grillen.

Det siger vores gæster om sommerhuset D3849

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein Ferienhaus in traumhafter Lage und gehobener Ausstattung. Man genießt vom Jaquzzi ein traumhaften Blick auf den Fjord. Die Terrasse ist eingezäunt und hat einen kleinen Sandkasten, perfekt für den Urlaub mut Kind und Hund. Wohlfühlen ist garantiert.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes Ferienhaus für max. 8 Personen. Alles was man für einen erholsamen Urlaub braucht ist vorhanden.Herrlicher Blick auf den Fjord manchmal mit Rehen, Füchsen und Hasen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Zweckmäßig ausgestattetes Ferienhaus für 8 Personen, 4 Schlafzimmer, 2 Bäder, Whirlpool, Sauna, mehrere Sitzgelegenheiten im Freien, wunderschöne Aussicht auf Fjord mit Insel voller Zugvögel! Erholung pur! Einmalige Sonnenaufgänge

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:103 / 1.617
Byggeår:2019

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Haurvig

Når du holder ferie i et af vores sommerhuse i Haurvig, bor du i rolige omgivelser tæt på nogle af de bedste badestrande i hele Danmark og tæt på den charmerende fiskeriby Hvide Sande. Det står dig derfor helt frit for, om ferien skal være aktiv eller stå på afslapning, når den afholdes i Haurvig. Området byder på gode muligheder for at dyrke lystfiskeri, vandsport og flere andre aktiviteter ude i naturen. Der er ligeledes flere gode vandre- og cykelstier i området.

Beliggenhed og landskab: Haurvig ligger naturskønt på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Landskabet er præget af strand, klitter og hedeområder, og der er gode muligheder for at se rådyr, harer, firben og ræve i området.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmand i Bjerregård, syd for Haurvig, og i Hvide Sande, som ligger cirka ti minutters kørsel nord for Haurvig, er der et stort udvalg af supermarkeder, specialforretninger, restauranter og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, drageflyvning og
ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Plantagen er indhegnet, og det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven fra Haurvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...