Dejligt feriehus med udendørs spa og sauna på uforstyrret grund

4
icon
icon
icon
icon

Kr Madsens Vej 13, Haurvig

- Sommerhusnr.: D3859
10 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
6 pers.
Udendørs spa
2 pers.
Tømmespa
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette skønne feriehus på en uforstyrret plænegrund i Haurvig er det perfekte valg til jer, der gerne vil have lidt ekstra ud af ferien. Husets indre byder på skønne omgivelser med store ovenlysvinduer, og på den store terrasse er der både udendørs spa til 6 personer, en stor udesauna samt en udendørs bruser. Vesterhavet og Ringkøbing Fjord i gåafstand – og der er 2 hunde tilladt.

Storstilet familieferie i dejlige omgivelser

Feriehuset på Kr. Madsens Vej 13 rummer med sine 120 kvadratmeter plads til op til 10 personer og er et oplagt valg til en storstilet familieferie på vestkysten. Husets indretning sætter de helt perfekte rammer for en ferie med underholdning for alle aldre.

Køkken og stue er forbundet i ét stort fællesrum, hvor I kan bruge mange hyggelige timer sammen. Den flotte gasovn sørger for god varme selv på de køligste feriedage, og de store ovenlysvinduer lader solens lys trænge indenfor og åbner rummet endnu mere op.

Ret praktisk er feriehuset indrettet med 2 badeværelser, gode faciliteter som opvaskemaskine og vaskemaskine, og på hemsen er der sørget for lidt ekstra underholdning til børnene i form af bordfodbold, og fjernsyn med spillekonsol.

Uforstyrrede udeomgivelser med udendørs spa, sauna og bruser

Den hyggelige stil fortsætter også udenfor – på den store, delvist overdækkede terrasse venter jer endnu mere. Her er der både udendørs spabad, en stor udendørs sauna og en udebruser, hvor I kan skylle sandet af fødderne efter en gåtur på stranden. Udebruseren kan bruges fra april til november.

Feriehuset er beliggende på en uforstyrret plænegrund omgivet af buske og små træer, så der er både masser af grønne omgivelser og fred og ro. Terrassen er lukket, hvilket gør, at I roligt kan lade børnene og hundene lege uden at skulle holde for meget øje med dem, og ellers er græsplænen også perfekt til små boldspil.

Sidst, men ikke mindst, kommer I til at bo tæt på Ringkøbing Fjord og Vesterhavet og den brede sandstrand. Både store, små og firbenede gæster vil elske et besøg på stranden, og her kan I virkelig få lov til at udforske vestkystens fantastiske natur, ligegyldigt om det så er på en varm sommerdag, i det rå efterårsvejr eller på en frostklar vinterdag.

 

 

Det siger vores gæster om sommerhuset D3859

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben uns in dem lichtdurchfluteten, sauberen und super eingeteilten Haus sehr wohl gefühlt! Das Haus war für 4 Erwachsene und 4 Kinder die perfekte Größe! Der Whirlpool unter sternenklarem Himmel wird für immer eine kostbare Erinnerung sein. Das Haus liegt vor Blicken geschützt auf einem großen Grundstück und erlaubt durch die riesige Terrasse einen komfortablen Aufenthalt, selbst im verregneten Februar. Wir waren sehr zufrieden. Selbst der Stromverbrauch war bei stetiger Nutzung von Whirlpool und Sauna absolut im Rahmen. Wir empfehlen das Haus ohne Umschweife und werden selbst gerne wieder kommen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schick, modern und sauber!

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr ansprechend. Wir hatten leider 3 Tage starken Sturm und Regen und trotzdem wurde uns hier nicht langweilig. Der Whirlpool und die große Außensauna sind an solchen Tagen sehr von Vorteil. Das Haus ist sehr geräumig und die Heizung funktioniert super. Wir haben uns darin extrem wohl gefühlt und sind sehr froh das wir uns gerade für dieses Haus entschieden haben.
Wir werden das Ferienhaus sehr gerne weiterempfehlen.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 1.200
Byggeår:2008

Køkken:

Køleskab, fryser (144 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, klinker i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Haurvig

Når du holder ferie i et af vores sommerhuse i Haurvig, bor du i rolige omgivelser tæt på nogle af de bedste badestrande i hele Danmark og tæt på den charmerende fiskeriby Hvide Sande. Det står dig derfor helt frit for, om ferien skal være aktiv eller stå på afslapning, når den afholdes i Haurvig. Området byder på gode muligheder for at dyrke lystfiskeri, vandsport og flere andre aktiviteter ude i naturen. Der er ligeledes flere gode vandre- og cykelstier i området.

Beliggenhed og landskab: Haurvig ligger naturskønt på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Landskabet er præget af strand, klitter og hedeområder, og der er gode muligheder for at se rådyr, harer, firben og ræve i området.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmand i Bjerregård, syd for Haurvig, og i Hvide Sande, som ligger cirka ti minutters kørsel nord for Haurvig, er der et stort udvalg af supermarkeder, specialforretninger, restauranter og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, drageflyvning og
ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Plantagen er indhegnet, og det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven fra Haurvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...