Sommerhus kun 150 meter fra stranden og Vesterhavet

3.5
icon
icon
icon
icon

Havbjergevej 14, Haurvig

- Sommerhusnr.: D3861
6 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

På Havbjergevej 14 ligger dette hyggelige sommerhus på 89 m2. Sommerhuset ligger på en stor ugenert naturgrund med en vidunderlig udsigt over den smukke hede. Her kan I nyde naturen både fra siddegruppen i stuen med panoramavinduerne eller fra de skønne terrasser, der omkranser feriehuset. Tag hunden med og nyd den smukke vestjyske natur.

Hyggeligt sommerhus med brændeovn og udebruser

Sommerhuset er bygget i 2004 og indbyder til sjove og skønne feriedage – den smukke hvide sandstrand ligger kun 150 meter fra feriehuset. Sommerhuset er holdt i en charmerende sommerhusstil med masser af lys og luft. Her ude midt i naturen er der højt til loftet og virkelig plads til at nyde ferien og slappe af.

Der er trægulve i stuen, som ligger i åben forbindelse til køkkenalrummet. Tænd f.eks. op i den hyggelige brændeovn efter en dejlig tur på stranden eller tag et spil med familien samlet ved spisebordet.

Køkkenet og spiseafdelingen ligger i forlængelse af hinanden, så hele familien kan være samlet omkring madlavningen. Der er opvaskemaskine, mikroovn og et køleskab med en lille frostboks. En lille og hyggelig alkove ved spiseområdet er perfekt til afslapning med en god bog eller som en hule til børnene.

Sommerhusets udebruser kan benyttes fra april til november – her kan du skylle sand og salt af fødderne efter en dejlig tur ved stranden.

Et badeværelse med vaskemaskine samt gæstetoilet

Der er et dejligt badeværelse og et gæstetoilet, begge med behagelig gulvvarme, hvilket især er dejligt på de kolde efterårsmorgener. På badeværelset står vaskemaskinen, så det er nemt at vaske håndklæderne efter en dejlig dag på stranden.

Feriehuset er indrettet med tre soverum, de to med enkelt senge og et med køjeseng, som er et stort hit hos børn. I værelserne er der pæne, lyse trægulve.

Dejligt område med naturen tæt på

Til sommerhuset hører en dejlig åben terrasse. Her finder I læ for vestenvinden fra et stort glasparti, så I stadig kan nyde den smukke natur, som omkranser sommerhuset. Her er både havemøbler, solvogne og en grill, så aftensmaden kan både tilberedes og nydes på terrassen. Eller nyd et køligt glas hvidvin, mens I lytter til havets brusen.

Ønsker I flere oplevelser i jeres ferie, så byder området på en masse aktiviteter. På Ringkøbing Fjord kan hele familien forsøge sig med surfing, stand up paddling eller hvad med at leje en kano?

I den lille fiskerby Hvide Sande er der masser af shopping muligheder, og byen har et bredt udvalg af restauranter. Måske hele familien tager på fisketur og fanger jeres aftensmad? Hvide Sande ligger ca. 8 km væk og nåes nemt i bil, eller hvad med at tage jeres cykler med? Tæt på sommerhuset findes Danmarks smukkeste naturcykelsti, som fører jeg gennem hede landskabet og ind til byen.

Det siger vores gæster om sommerhuset D3861

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gemütliches Ferienhaus in unmittelbarer Strandnähe, vom Weg nicht einsehbar mit großen Fenstern im Wohnzimmerbereich. Die offene Küche und die Terrasse davor machen das Haus licht- und lufterfüllt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes, gemütliche Haus in fantastischer Lage, nicht einsehbar, inmitten von Dünen mit Blick auf die letzte hohe Dünenkette vor der Nordsee!
Hyggelig eingerichtet, hell und freundlich!

DE
D.
sagde , Deutschland

War alles perfekt. Für uns bislang das perfekteste Ferienhaus in DK

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:89 / 2.758
Byggeår:2004

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Haurvig

Når du holder ferie i et af vores sommerhuse i Haurvig, bor du i rolige omgivelser tæt på nogle af de bedste badestrande i hele Danmark og tæt på den charmerende fiskeriby Hvide Sande. Det står dig derfor helt frit for, om ferien skal være aktiv eller stå på afslapning, når den afholdes i Haurvig. Området byder på gode muligheder for at dyrke lystfiskeri, vandsport og flere andre aktiviteter ude i naturen. Der er ligeledes flere gode vandre- og cykelstier i området.

Beliggenhed og landskab: Haurvig ligger naturskønt på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Landskabet er præget af strand, klitter og hedeområder, og der er gode muligheder for at se rådyr, harer, firben og ræve i området.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmand i Bjerregård, syd for Haurvig, og i Hvide Sande, som ligger cirka ti minutters kørsel nord for Haurvig, er der et stort udvalg af supermarkeder, specialforretninger, restauranter og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, drageflyvning og
ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Plantagen er indhegnet, og det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven fra Haurvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...