Hyggeligt feriehus m. brændeovn, tæt ved hav og hede, hund tilladt

3
icon
icon
icon

Baunebjergvej 68, Haurvig

- Sommerhusnr.: D3898
4 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Gæsterne siger: icon icon

Her i Haurvig, på Baunebjergvej 68, finder I dette hyggelige feriehus, som er renoveret i 2021. Sommerhuset ligger lige ud til det fredede hedeområde imellem Haurvig og Årgab, og med kun 500 meter til det fascinerende Vesterhav og ca. 400 meter til Ringkøbing Fjord, er her alle muligheder for spændende spadsereture og aktiv ferie.

Lyst feriehus med loft til kip og brændeovn

Dette hyggelige træferiehus har et dejligt åbent og lyst opholdsrum med køkkenafdeling og spiseplads. Køkkenafdelingen er bl.a. med opvaskemaskine og der er åbent ind til stuen, så du også er en del af selskabet, selv hvis du står i køkkenet og laver mad.

Opholdsrummet er med synlige bjælker og med loft, der går op i kip. På de køligere dage kan I tænde op i brændeovnen og hygge jer i sofaen. I kan med fordel også bruge den energibesparende varmpumpe til at holde temperaturen i rummet behagelig.

Sommerhuset er til 4 personer, fordelt på 2 værelser, hvoraf det ene er med en dobbeltseng og det andet er med køjeseng. Derudover er der et anneks med en dobbeltseng, hvis familiens teenagere hellere vil sove der.

Nyd solnedgangen og hør havets brusen

Bo midt i klitlandskabet og nyd solens stråler på de 2 store terrasser rundt om sommerhuset. Der er både afskærmede og åbne terrasser, og man vil altid kunne finde en læ-krog, hvor man kan nyde frokosten eller grill-middagen. Den sydvestvendte terrasse er desuden delvist overdækket. Ultimativ hygge må da være en grill-aften på terrassen med solnedgangen og Vesterhavets brusen i baggrunden. Fra sommerhuset har I 500 meter til stranden.
Området her i Hauvig og på hele Holmsland Klit er kendetegnet ved gode cykelstier – væk fra vejen og lige bag klitterne – igennem sommerhusområdet, – og I kan nemt tage en cykeltur til f.eks. Hvide Sande, som altid er et besøg værd med sit aktive og spændende havnemiljø. Besøget i den hyggelige havneby kan også byde på fiskeriauktion, spændende butikker – og måske middag på en af byens gode restauranter.

Det siger vores gæster om sommerhuset D3898

D.
sagde , Danmark

Det var SÅ hyggeligt med lige det det vi havde behov for. Vi kommer gerne igen.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:62 / 1.269
Renoveret / Byggeår:2021 / 1971

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Haurvig

Når du holder ferie i et af vores sommerhuse i Haurvig, bor du i rolige omgivelser tæt på nogle af de bedste badestrande i hele Danmark og tæt på den charmerende fiskeriby Hvide Sande. Det står dig derfor helt frit for, om ferien skal være aktiv eller stå på afslapning, når den afholdes i Haurvig. Området byder på gode muligheder for at dyrke lystfiskeri, vandsport og flere andre aktiviteter ude i naturen. Der er ligeledes flere gode vandre- og cykelstier i området.

Beliggenhed og landskab: Haurvig ligger naturskønt på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Landskabet er præget af strand, klitter og hedeområder, og der er gode muligheder for at se rådyr, harer, firben og ræve i området.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmand i Bjerregård, syd for Haurvig, og i Hvide Sande, som ligger cirka ti minutters kørsel nord for Haurvig, er der et stort udvalg af supermarkeder, specialforretninger, restauranter og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, drageflyvning og
ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Plantagen er indhegnet, og det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven fra Haurvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...