Hyggeligt feriehus m. brændeovn, tæt ved hav og hede, hund tilladt

3
icon
icon
icon

Baunebjergvej 68, Haurvig

- Sommerhusnr.: D3898

Her i Haurvig, på Baunebjergvej 68, finder I dette hyggelige feriehus. Huset ligger lige ud til det fredede hedeområde imellem Haurvig og Årgab, og med kun 500 meter til det fascinerende Vesterhav og ca. 400 meter til Ringkøbing Fjord, er her alle muligheder for spændende spadsereture og aktiv ferie.

Klassisk feriehus i træ

Dette hyggelige træferiehus har et dejligt åbent opholdsrum med køkkenafdeling og spiseplads. Køkkenafdelingen er bl.a. med opvaskemaskine og der er åbent ind til stuen, så man også er en del af selskabet, selv når man står i køkkenet.

Opholdsrummet er med synlige bjælker og med loft, der går op i kip.  På de køligere dage kan man tænde op i brændeovnen og hygge sig i sofaen.

Huset er til 4 personer, fordelt på 2 værelser, hvoraf det ene er med en dobbeltseng og det andet er med køjeseng. Derudover er der et anneks med en dobbeltseng, hvis man hellere vil sove der.

Nyd solnedgangen og hør havets brusen

Bo midt i klitlandskabet og nyd solens stråler på de 2 store terrasser rundt om huset. Der er både afskærmede og åbne terrasser, og man vil altid kunne finde en læ-krog, hvor man kan nyde frokosten eller grill-middagen. Ultimativ hygge må da være en grill-aften på terrassen med solnedgangen og havets brusen i baggrunden.
Området her i Hauvig og på hele Holmsland Klit er kendetegnet ved gode cykelstier – væk fra vejen og lige bag klitterne – igennem sommerhusområdet, – og man kan nemt tage en cykeltur til f.eks. Hvide Sande, som altid er et besøg værd med sit aktive og spændende havnemiljø. Besøget der kan også byde på fiskeriauktion, spændende butikker – og måske middag på en af byens gode restauranter.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:62 / 1.269
Renoveret / Byggeår:2013 / 1971

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Tæppe i stue, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Haurvig

Når du holder ferie i et af vores sommerhuse i Haurvig, bor du i rolige omgivelser tæt på nogle af de bedste badestrande i hele Danmark og tæt på den charmerende fiskeriby Hvide Sande. Det står dig derfor helt frit for, om ferien skal være aktiv eller stå på afslapning, når den afholdes i Haurvig. Området byder på gode muligheder for at dyrke lystfiskeri, vandsport og flere andre aktiviteter ude i naturen. Der er ligeledes flere gode vandre- og cykelstier i området.

Beliggenhed og landskab: Haurvig ligger naturskønt på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Landskabet er præget af strand, klitter og hedeområder, og der er gode muligheder for at se rådyr, harer, firben og ræve i området.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmand i Bjerregård, syd for Haurvig, og i Hvide Sande, som ligger cirka ti minutters kørsel nord for Haurvig, er der et stort udvalg af supermarkeder, specialforretninger, restauranter og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, drageflyvning og
ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Plantagen er indhegnet, og det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven fra Haurvig.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...