Et skønt feriehus til 6 personer

3
icon
icon
icon

Vesterledvej 92, Haurvig

- Sommerhusnr.: D3938
6 pers.
Antal personer
125 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Her på Vesterledvej 92 i Haurvig, finder I dette dejlige feriehus med plads til 6 personer. Huset indeholder 3 soverum, hvor der i den ene er placeret en dobbeltseng, den anden to enkeltsenge og i den sidste er der en køjeseng. Her i huset er der selvfølgelig også plads til jeres firbenede venner.

Dejligt feriehus med kun 125 m til havet

På denne kuperede grund ligger feriehuset til jer, som ønsker et dejligt sted at være til jeres ferie. I kan smide taskerne ind på værelserne, og gå på opdagelse i og omkring huset, som kun ligger ca. 125 m fra havet. Køkkenet er udstyret med opvaskemaskine og er i åben forbindelse til stuen, hvor der også her er placeret en brændeovn, som kan gøre enhver kold aften meget mere hyggelig. Her er gratis fiber internet, så børnene vil kunne have hurtig internetadgang og hygge sig med deres medbragte iPads eller computer. Børnene vil også være underholdt af gyngen, som er til fri benyttelse, så her kan børnene placeres, når far tænder op i grillen og mor får snittet salaten i køkkenet. Feriehuset har i øvrigt en energibesparende luft til luft varmepumpe.

Haurvig – godt placeret i naturen

Her i Haurvig er I placeret godt imellem den flotte natur, havet og stadig tæt på Hvide Sande. Hvide Sande kan bl.a. byde på shopping, gode specialbutikker og måske I skulle prøve en autentisk fiskeauktion?  Haurvig er også kendt på gode cykelstier bag klitterne og langs vejen til Hvide Sande.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:67
Renoveret / Byggeår:2019 / 1985

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, trælaminat i stue, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Haurvig

Når du holder ferie i et af vores sommerhuse i Haurvig, bor du i rolige omgivelser tæt på nogle af de bedste badestrande i hele Danmark og tæt på den charmerende fiskeriby Hvide Sande. Det står dig derfor helt frit for, om ferien skal være aktiv eller stå på afslapning, når den afholdes i Haurvig. Området byder på gode muligheder for at dyrke lystfiskeri, vandsport og flere andre aktiviteter ude i naturen. Der er ligeledes flere gode vandre- og cykelstier i området.

Beliggenhed og landskab: Haurvig ligger naturskønt på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Landskabet er præget af strand, klitter og hedeområder, og der er gode muligheder for at se rådyr, harer, firben og ræve i området.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmand i Bjerregård, syd for Haurvig, og i Hvide Sande, som ligger cirka ti minutters kørsel nord for Haurvig, er der et stort udvalg af supermarkeder, specialforretninger, restauranter og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, drageflyvning og
ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Plantagen er indhegnet, og det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven fra Haurvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...