Skønt feriehus tæt på stranden med sauna

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Baunebjergvej 11, Haurvig

- Sommerhusnr.: DD1022
8 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

Dette dejlige sommerhus på Baunebjergvej 11 er beliggende på en stor naturgrund i gåafstand til det brusende Vesterhav. Der masser af muligheder for at nyde en skøn ferie med familie og venner i dette klassiske feriehus med plads til 8 personer.

Rummeligt hus med lækre detaljer

Feriehuset er lyst og rummeligt med en flot og moderne indretning. Huset byder på 4 soverum, hvor de 3 er med dobbeltsenge. Det sidste værelse er med 2 enkeltsenge.

Det flotte køkken er veludrustet med bl.a. mikroovn og opvaskemaskine. Midt i køkkenalrummet giver ovenlysvinduerne et virkeligt flot lysindfald. Derudover råder huset over både vaskemaskine, tørretumbler og energisparende varmepumpe.

Fra det åbne køkkenområde er der et godt overblik over både stuen med brændeovn og flad-skærm, til spiseafdelingen med det store langbord. En lækker detalje, er det hyggelige hjørne for enden af spisebordet, her er der plads til rigtig at slappe af med en god bog efter en lang gåtur på stranden.

I det ene af husets to badeværelser finder i en skøn sauna, som indbyder til total afslapning. Her kan I blive varmet godt igennem efter en frisk dukkert i Vesterhavet.

Dejlige udenomsarealer med god plads til leg

Man kan roligt lade børnene lege på den store naturgrund, her er både gynger og fodboldmål. Mens børnene leger, er der rigelig med mulighed for fuldkommen afslapning for de voksne. Nyd solen på den store åbne terrasse, eller træk ind i skyggen med et glas vin på den overdækkede terrasse med de lækre loungemøbler.

Baunebjergvej 11 ligger i det skønne område Haurvig, tæt på en af de bedste strande i Danmark. Feriehuset ligger blot 10 km fra den charmerende fiskerby Hvide Sande. Her er der flere hyggelige cafeér og restauranter. Byen byder også på mange små butikker, hvor der er rig mulighed for shopping.

Området omkring Haurvig byder også på gode muligheder for lystfiskeri og vandsport. Der er ligeledes mange gode cykelstier hvor du øjeblikkeligt bliver et med den fantastiske Vestjydske klitlandskab.

Lademuligheden for el bilen er en ladestander med type 2 stik.

Det siger vores gæster om sommerhuset DD1022

D.
sagde , Danmark

Dejligt lyst og rummeligt hus og æ’et at rengøreSoverum:4
Bolig-/Grundareal:110 / 1.339
Renoveret / Byggeår:2022 / 1992

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Apple TV.

Henter data...

Værd at vide om Haurvig

Når du holder ferie i et af vores sommerhuse i Haurvig, bor du i rolige omgivelser tæt på nogle af de bedste badestrande i hele Danmark og tæt på den charmerende fiskeriby Hvide Sande. Det står dig derfor helt frit for, om ferien skal være aktiv eller stå på afslapning, når den afholdes i Haurvig. Området byder på gode muligheder for at dyrke lystfiskeri, vandsport og flere andre aktiviteter ude i naturen. Der er ligeledes flere gode vandre- og cykelstier i området.

Beliggenhed og landskab: Haurvig ligger naturskønt på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Landskabet er præget af strand, klitter og hedeområder, og der er gode muligheder for at se rådyr, harer, firben og ræve i området.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmand i Bjerregård, syd for Haurvig, og i Hvide Sande, som ligger cirka ti minutters kørsel nord for Haurvig, er der et stort udvalg af supermarkeder, specialforretninger, restauranter og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, drageflyvning og
ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Plantagen er indhegnet, og det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven fra Haurvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...