Dejligt sommerhus med udsigt kun 350 m fra Vesterhavet

3.5
icon
icon
icon
icon

Baunebjergvej 55, Haurvig

- Sommerhusnr.: DD1060
4 pers.
Antal personer
350 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

I det dejlige ferieområde Haurvig finder I på Baunebjergvej 55 dette hyggelige feriehus til 4 personer. Sommerhuset ligger lidt højt på en dejlig kuperet grund, hvorfra der er en fantastisk udsigt over sommerhusområdet og Ringkøbing Fjord, som I finder mod øst, ca. 500 meter fra ferieadressen. Vesterhavet og de brede sandstrande ligger kun 350 meter vest for feriehuset.

Charmerende lys og hyggelig indretning med brændeovn

Sommerhuset er gennemgribende og næsten totalrenoveret i 2020, så det i dag fremstår lyst og lækkert – her føler man sig straks hjemme. Indretningen er flot og praktisk og foretaget med respekt for det 60’er hus, det er. De oprindelige gulve er smukt bevaret, hvor det er muligt.

Det praktiske og veludstyrede køkken ligger i åben forbindelse med spisestuen, hvorfra der er nedgang til stuen, som ligger et trin længere nede. De store østvendte panoramavinduer i stuen tager solen og den storslåede natur med helt ind i stuen, samtidig med at I har en fantastisk udsigt over området – både fra køkken og fra stuen.

Med 3 gode soverum, kan de op til 4 personer frit vælge soveplads. Ideelt, hvis f.eks. mormor skal med. I finder også her et godt retro-badeværelse med gulvvarme og alt, hvad I ellers har brug for.

Skønne terrasser med panoramaudsigt og læ

Fra stuen er der udgang til en lille fin terrasse, hvor morgenkaffen kan nydes til solopgangen over Ringkøbing Fjord. På vestsiden af feriehuset er der bygget en forhøjet terrasse ind i klitten, så I også her helt ugeneret kan nyde udsigten – og samtidigt sidde i læ. Nyd en lækker grillmiddag, mens dagens sidste solstråler forsvinder bag klitten og farver himlen orangerød.

Haurvig – en naturperle midt imellem hav og fjord

Ferieområdet i Haurvig ligger op til det fredede hedelandskab og er en sand naturperle midt imellem hav og fjord. Her finder I et godt stisystem igennem sommerhusområderne, både til gående og cykellister. Tag cyklerne med eller lej dem her, og oplev naturen på nærmeste hold.

I kan også cykle en tur til Hvide Sande. Byen er altid et besøg værd med sit aktive og spændende havnemiljø. Besøg byens spændende butikker, fiskeriauktionen, og slut måske turen af med en middag på en af byens gode restauranter.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:87 / 1.237
Renoveret / Byggeår:2020 / 1962

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Haurvig

Når du holder ferie i et af vores sommerhuse i Haurvig, bor du i rolige omgivelser tæt på nogle af de bedste badestrande i hele Danmark og tæt på den charmerende fiskeriby Hvide Sande. Det står dig derfor helt frit for, om ferien skal være aktiv eller stå på afslapning, når den afholdes i Haurvig. Området byder på gode muligheder for at dyrke lystfiskeri, vandsport og flere andre aktiviteter ude i naturen. Der er ligeledes flere gode vandre- og cykelstier i området.

Beliggenhed og landskab: Haurvig ligger naturskønt på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Landskabet er præget af strand, klitter og hedeområder, og der er gode muligheder for at se rådyr, harer, firben og ræve i området.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmand i Bjerregård, syd for Haurvig, og i Hvide Sande, som ligger cirka ti minutters kørsel nord for Haurvig, er der et stort udvalg af supermarkeder, specialforretninger, restauranter og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, drageflyvning og
ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Plantagen er indhegnet, og det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven fra Haurvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...