6 pers.
Antal personer
950 m.
Nærmeste strand
7500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

På Laust Diges Vej 7 venter dette traditionelle og hyggelige sommerhus på jer i det naturskønne område ved Haurvig. Sommerhuset ligger blot 350 meter fra Ringkøbing Fjord, og også Vesterhavet ligger i gåafstand herfra. Feriehuset byder plads til 6 personer samt op til 2 hunde.

Hyggeligt sofahjørne ved brændeovnen i opholdsstuen – badeværelse med spabad og sauna

De 6 sovepladser i sommerhuset fordeler sig på 3 soveværelser samt en hyggelig alkove. Alle soveværelser er indrettet med 2 senge på 140 centimer samt en seng på 160 centimeter, så I kan få en god nats søvn.

Sommerhusets badeværelse har både sauna og spabad, så her er der rig mulighed for velvære og afslapning. Der er desuden et gæstetoilet, så køen ikke bliver for lang om morgenen.

Feriehusets opholdsrum indbyder til mange hyggelige stunder i familiens selskab, hvor I kan spille et spil eller se film via chromecasten, mens brændeovnen spreder varme og ekstra hyggelig feriestemning. I kan med fordel også benytte jer af sommerhusets varmepumpe. Stuen ligger i åben forbindelse med køkkenet, så familien kan være samlet mest mulig på ferien.

I sommerhuset er lofthøjden og dørene lavere end normalen.

Stor plænegrund og lukket, delvist overdækket terrasse

Fra opholdsrummet har I udgang til den østvendte terrasse, som er delvist overdækket. Her kan I nyde morgensolen, og senere på dagen kan I rykke om på den sydvendte terrasse. Træterrassen er lukket, så hundene kan gå frit rundt. Dagen kan afsluttes med et lækkert grillmåltid på en lun sommeraften.

Sommerhuset ligger på en stor plænegrund, hvor der er god plads til sjov og leg. På grunden finder I også et gyngestativ.

Skøn natur i Haurvig

Sommerhuset ligger kun 350 meter fra Ringkøbing fjord, som er et paradis for lystfiskere. I området kan I nyde roen og naturen med en gåtur eller tage en tur til Vesterhavet, som er beliggende 950 meter fra sommerhuset.

Nær sommerhuset ligger der flere populære udflugtsmål. Det kan i høj grad anbefales at besøge den hyggelige havneby Hvide Sande, hvor I kan tage på fiskeauktion, besøge lokale butikker eller afprøve forskellige vandsportsaktiviteter ved fjorden. I kan også tage en tur tilbage til vikingetiden ved vikingehavnen i Bork.

Det siger vores gæster om sommerhuset DD1156

DE
D.
sagde , Deutschland

Im Ferienhaus war alles vorhanden, vom Toilettenpapier bis zur Waschmaschine. Es hält was es verspricht und man kann den Urlaub in vollen Zügen genießen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Für eine keine Familie ein schönes Ferienhaus, die Küche ist sehr gut ausgestattet.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes sauberes Haus, klein und gemütlich. Wir haben uns dort sehr wohl gefühlt. Würde ich jederzeit wieder buchen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:75 / 1.224
Renoveret / Byggeår:2008 / 1988

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse, 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Haurvig

Når du holder ferie i et af vores sommerhuse i Haurvig, bor du i rolige omgivelser tæt på nogle af de bedste badestrande i hele Danmark og tæt på den charmerende fiskeriby Hvide Sande. Det står dig derfor helt frit for, om ferien skal være aktiv eller stå på afslapning, når den afholdes i Haurvig. Området byder på gode muligheder for at dyrke lystfiskeri, vandsport og flere andre aktiviteter ude i naturen. Der er ligeledes flere gode vandre- og cykelstier i området.

Beliggenhed og landskab: Haurvig ligger naturskønt på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Landskabet er præget af strand, klitter og hedeområder, og der er gode muligheder for at se rådyr, harer, firben og ræve i området.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmand i Bjerregård, syd for Haurvig, og i Hvide Sande, som ligger cirka ti minutters kørsel nord for Haurvig, er der et stort udvalg af supermarkeder, specialforretninger, restauranter og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, drageflyvning og
ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Plantagen er indhegnet, og det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven fra Haurvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...