Feriehus med stråtag tæt på havet og hund tilladt

3.5
icon
icon
icon
icon

Tingodden 228, Årgab

- Sommerhusnr.: E4036
6 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Her får I et flot og charmerende feriehus i Årgab med stråtag. Sommerhuset er placeret på en naturgrund 200 meter fra havet. Feriehuset er hyggeligt indrettet og har god plads til 6 personer og 2 hunde. Der er en skøn udsigt til klitterne mod vest og gode terrasser omkring sommerhuset, som kan nydes dagen lang.

Et hyggeligt feriehus med stråtag i det attraktive Årgab

Dette charmerende feriehus ligger kun 200 meter fra det brusende og imponerende Vesterhav. Her har man muligheden for at holde sin ferie i et skønt sommerhus og med en imponerende udsigt og nærhed til havet. Luften er vidunderlig og forfriskende året rundt, og er man stresset og træt inden ferien, er både krop og sjæl renset og frisk igen efter en ferie i dette sommerhus.

Den lukkede terrasse mod syd er perfekt for familier med børn og hund.

Vesterhavet er alletiders legeplads for familien med børn og hund

I og omkring dette feriehus er der et godt stisystem, som kan benyttes til både traveture eller cykelture, hvis man har cykler med. Klitterne er naturligvis altid velegnet til leg for børn og hund, ligesom alle synes, at ture langs havet er ægte ferie.

Årgab er placeret mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er ikke langt til Hvide Sande og dets mange muligheder inden for shopping og restauranter.

En charmerende og spændende indretning i dette hus

Feriehuset er spændende indrettet og fremstår lyst og indbydende med hvide vægge og flotte rustikke klinkegulve. Der er god plads i køkken-alrummet, hvor man kan sidde sammen, eller hver for sig, afhængig af, om man vil se TV eller læse foran den knitrende brændeovn.

Badeværelset bliver renoveret og står klar til sæsonen i 2023.

Det siger vores gæster om sommerhuset E4036

D.
sagde , Oslo

Huset var generelt i god stand. Det er en fantastisk flott inngjerdet terrasse nesten rundt hele huset, som er gull verdt. Vi hadde imidlertid mye kjølig vind hele uken, så det ble litt begrenset hvor mye vi kunne sitte der. Det er jo ikke huset sin feil. Er man litt mere heldig med været, er det helt fantastisk.

D.
sagde , Kongens Lyngby

Skønt hus med plads til 6 personer. Huset havde en dejlig energi og var indrettet super hyggeligt. Vi kunne sagtens bliver længere eller komme igen.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:115 / 2.005
Renoveret / Byggeår:2015 / 1984

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, Trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...