Dejligt sommerhus med stråtag tæt på havet og hund tilladt

3.5
icon
icon
icon
icon

Tingodden 228, Årgab

- Sommerhusnr.: E4036
6 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I det skønne sommerhusområde Årgab møder i det charmerende sommerhus med stråtag på Tingodden 228. Huset blev renoveret i 2022, men har altså stadig bevaret charmen og den hyggelig sommerhusstemning. Huset er placeret på en skøn naturgrund 200 meter fra havet, hvor i også vil finde en dejlig udsigt til klitterne mod vest. Her er der en hyggelig indretning med masser plads til 6 personer og 2 hunde.

Sommerhus med charmerende indretning og brændeovn

Når du træder ind i dette sommerhus, vil du straks mærke den rolige og afslappende stemning. Her er der rigtig sommerhusstemning, med brændeovn og klinkegulv. Sommerhuset fremstår lyst og indbydende med de hvide vægge og de smukke rustikke klinkegulve.

Køkkenalrummet byder på et funktionelt køkken med køkken-ø og med alt det nødvendige til at lave et lækkert måltid. Her kan i lave forskellige aktiviteter både sammen og hver for sig. Sæt dig foran tv-et og se en god film, eller læs en spændende bog foran den knitrende brændeovn.

I sommerhuset finder i et stort og lækkert badeværelse med en stor brusekabine og gulvvarme. Derudover er der 3 lyse og komfortable soveværelser i huset, hvoraf alle værelserne har dobbeltseng, så i kan nyde en god nats søvn.

Familievenligt udeareal med stor terrasse og mange kroge

Det skønne sommerhus ligger blot 200 meter fra det imponerende Vesterhav. Her er der mulighed for at holde en skøn ferie, med en imponerende udsigt og et skønt udendørsareal. De store udendørsareal er oplagt til børnefamilier, da der både er gynge og sandkasse som holder børnene beskæftiget.

Sommerhuset er omringet af en stor lukket terrasse, hvor der både er området som er overdækket og afskærmet. Her har I altid mulighed for at finde en plet hvor i kan nyde solen i husets solvogne. Når I trænger til en pause fra solen, er der også en parasol hvor i kan søge i skygge.

Til aften er det oplagt med et måltid fra husets grill, efterfulgt af et glas vin og måske et brætspil. Dette kan i nyde med et tæppe over benene i de komfortable havemøbler. Her kan i nyde den skønne udsigt og det dejlige vejr.

Tæt på Vesterhavet, underholdning for hele familien og hund

I og omkring dette feriehus er der et godt stisystem, som kan benyttes til både gåture med hunden eller en cykeltur, hvor man kan opleve området på en anderledes måde. Klitterne er naturligvis altid velegnede til leg for børn og hund, ligesom alle synes at en tur stranden er ægte ferie, hvor i både kan flyve med drage, bygge sandslotte og slappe af.

Sommerhusområdet Årgab er placeret mellem Vesterhavet og Ringkøbing, og der er ikke langt til Hvide Sande med de mange muligheder for underholdning, shopping og lækre spisemuligheder.

Det siger vores gæster om sommerhuset E4036

DE
D.
sagde , Deutschland

Das liegt wunderschön in den Dünen. Der Sonnenaufgang ist gigantisch und der Blick aus Wohnzimmer und Küche wirklich toll. Das Haus hat alles was man braucht und eine sehr angenehme Atmosphäre! Leider fehlte uns ein weiteres separates WC. Und auch leider war der Übergang über die Dünen zwar nah gelegen, aber sehr steil, was uns dazu veranlasst hat, jeden Tag an eine für Menschen mit Asthma besser gelegene Stelle zu fahren. Wir haben eine wunderschöne Zeit verbracht!

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist wirklich ein tolles und großes Haus.
Die Ausstattung ist komplett und lässt keine Wünsche offen.
Wir waren im Sommer und jetzt im Winter im Haus und haben uns sehr wohl gefühlt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist in einem einwandfreien Zustand. Das Bad ist auf modernem Standard mit Fußbodenheizung. Die Betten sind neuwertig, Bettdecken und Kissen sind einwandfrei sauber (was leider nicht bei jedem Vermieter Standard ist) Wir und die Hunde haben uns sehr wohl gefühlt und den Urlaub sehr genossen. Wir kommen gerne wieder.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:115 / 2.005
Renoveret / Byggeår:2022 / 1984

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, Trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...