Lækkert 4-stjernet hus med skøn udsigt til fjorden, kun 250 m fra hav

4
icon
icon
icon
icon

Mettes Bjerg 1 C, Årgab

- Sommerhusnr.: E4046
6 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Spændende træferiehus, beliggende midt i det fantastiske klitlandskab, på Mettes Bjerg 1C i Årgab. Fra huset er der den mest fabelagtige udsigt til fjorden fra den lille hyggelige altan på 1. sal. Hvide Sande ligger kun 3 km væk, så her er virkelig alle muligheder for en skøn ferie, ligegyldigt om man er er til hav, fjord, smukt klitlandskab – eller til det aktive liv i Hvide Sande by.

Spændende indretning i skandinavisk stil med sauna

Dette luksuriøse og spændende træferiehus er opført i gode materialer og lyst og stilfuldt indrettet. Huset er til 6 personer, og man føler sig straks hjemme i dette hyggelige feriehus.

Køkkenet er flot og praktisk indrettet med bl.a. stor fryser (80l), opvaskemaskine og mikroovn. Spiseafdelingen ligger i umiddelbar forlængelse af køkkenet, hvorfra der også er adgang til den store stue. Her kan man, især på de lidt køligere dage, nyde en god bog foran den knitrende ild i brændeovnen.  

Fra opholdsrummet går der en trappe op til en lille stue på 1. salen, hvorfra man rigtig kan nyde udsigten over fjorden og det fantastiske og afvekslende landskab.

Der er 3 soveværelser i huset, hvor de 2 har hver en dobbeltseng, og det sidste værelse har 2 enkelte senge. Der er 2 badeværelser, begge med gulvvarme og bruseniche. Fra det store badeværelse er der adgang til en dejlig stor sauna, hvor man rigtig kan slappe af og lade sig gennemvarme. I entreen bag et par skydedøre, finder I vaskemaskine og tørretumbler, så man kan pakke let og vaske undervejs.

Bo smukt midt i naturen, nyd udsigten og hør Vesterhavets brusen

Rundt om huset, på Mettes Bjerg 1 C, er der flere dejlige terrasser – og man kan flytte sig rundt efter solen.

Man kan her nyde de skønne sommeraftener med grill-middage, tilberedt på gasgrillen, – og med solnedgangen og havets brusen i baggrunden. Vil man nyde solnedgangen på stranden, er er kun 250 meter til stranden, ideelt til en lille aftentur.

Området her i Årgab ligger tæt på surfcenter og surfskole ved fjorden – og der er kun en kort cykeltur på 3 km med cykelstien til havnen i Hvide Sande.

For lystfiskere især er Hvide Sande et mekka, hvor der ofte er mulighed for at fange mange fisk.

Det siger vores gæster om sommerhuset E4046

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein super Ferienhaus, welches sehr gepflegt und perfekt ausgestattet ist. Auch mit mehreren Personen findet man immer einen Rückzugsort. Besonders zu empfehlen ist hier die Empore mit Blick auf den Fjord. Das große Badezimmer ist die Wucht und nach kurzer Zeit hat man sich auch an das kleine Bad gewöhnt. Wir hatten einen wunderschönen Urlaub und kommen bestimmt wieder.

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütlich eingerichtes und großzügiges Ferienhaus mit schöner komplett eingezäunter Terasse, dadurch besonders geeignet für Urlaub mit Hund, wir haben uns gut erholt und sehr wohl gefühlt

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr liebevoll und hyggelig eingerichtet. Es ist offen und hell. Die Küche bietet viel Platz und ist gut ausgestattet. Der Backofen und das Kochfeld könnten mal ausgetauscht werden, funktionieren aber noch. Das kleine Badezimmer war wirklich sehr klein und eng, die duschvorhänge sind sehr störend. Der Außenbereich hat uns nicht gefallen, die Möbel waren sehr heruntergekommen und der Außenbeleuchtung an sich nicht schön angelegt. Passte nicht zum Hausinneren. Wir haben uns sehr wohl in dem Haus gefühlt. Die nahe gelegene Hauptstraße hört man überhaupt nicht.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:115 / 1.503
Byggeår:2011

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...