Spændende feriehus lige ved klitterne og Vesterhavet

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Tingodden 113, Årgab

- Sommerhusnr.: E4057
8 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
5500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Et spændende stråtækt feriehus, opført i gode materialer, med en unik beliggenhed på en stor kuperet klitgrund for foden af den første klitrække tæt på Vesterhavet. Fra huset og dets omkringliggende terrasser er der en dejlig udsigt til klitterne, som giver en rigtig dejlig feriestemning.

Feriehus til hele familien

Dette feriehus er yderst indbydende, da det er hyggeligt og lyst indrettet. Det store vinduesparti i stuen gør, at man rigtig kan nyde udsigten – også om vinteren, og det giver også et godt lysindfald, der sammen med loftet i kip, giver den helt rette feriehusstemning.

Og i de kolde tider kan der tændes op i brændeovnen, der med sin centrale placering i huset er et naturligt samlingspunkt, hvor hele familien kan hygge sig i den gode varme.

Derudover er huset praktisk indrettet med fire gode soveværelser samt køkken, stue og spiseafdeling i åben forbindelse, så det her er muligt for hele familien at tilbringe tid sammen. Og de to flotte badeværelser er smagfuldt indrettede, og det ene indbyder til afslapning i sauna og spa.

Unik beliggenhed tæt på Vesterhavet

Dette feriehus har en unik beliggenhed, hvor man kommer til at bo lige ved klitterne og meget tæt på Vesterhavet. Så her er det nemt at tage hele familien med ned til stranden, der jo er attraktivt til gåture og leg hele året rundt.

Terrasse med udsigt til klitter

Feriehuset har også en stor skøn terrasse, der strækker sig sydvest om huset, så her er det muligt at tilbringe dejlige solskinsdage ude i det fri. Fra terrassen er der en flot udsigt til klitterne, som danner en smuk baggrund til hyggelige grillaftener med familie eller venner.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:113 / 2.500
Byggeår:2002

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Billard, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...