Træhus med lukket terrasse og udsigt til klitter

4
icon
icon
icon
icon

Tingodden 357, Årgab

- Sommerhusnr.: E4098
4 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På Tingodden 357 i Årgab finder i en skønt sommerhus fra 1994. Dog er huset blevet delvist renoveret med årene, senest i 2022, og fremstår derfor moderne og behageligt. Sommerhuset er indrettet med en skøn sans for detaljer, med de brune lædermøbler og de træbeklædte gulve, loft og vægge. Sommerhuset har også et dejligt udendørs areal, hvor I finder en lukket terrasse med masser mulighed for læ. Her må I også medbringe jeres hund, som kan løbe frit rundt på terrassen.

Familievenligt træbeklædt sommerhus med dejligt anneks

Dette sommerhus er bygget i træ og har mange gode vinduespartier, som skaber et dejligt lysindfald i huset. Her er der rig mulighed for at skabe en mindeværdig ferie for din familie på 4 personer. Her kan I samles og skabe en masse gode oplevelser sammen.

I sommerhusets køkkenalrum finder i den afslappende stue med de smukke brune lædermøbler. Her har I mulighed for at nyde den skønne brændeovn, tage en lille lur eller se en god film. I den anden ende af køkkenalrummet finder i det moderne køkken. Her kan I se ind til stuen, så i stadig kan hyggesnakke med jeres familiemedlemmer.

Efter en kold dag og måske en lang forfriskende gåtur til havet, kan i tage hjem og nyde varmen fra brændeovnen. Her er der altid mulighed for at få varmen igen. 

I huset finder I også 2 lyse soveværelser med i alt 4 sovepladser. Herunder er der 2 dobbeltsenge, som I kan fordele jer ud på når det er tid til en nats søvn. 

Børnevenligt udendørsareal med en lukket terrasse og grill

Sommerhuset ligger på en skøn naturgrund i det velkendte hedeområde i Årgab, her finder I en skøn lukket og afskærmet terrasse. Her er der masser plads til privatliv og afslapning. Her kan I også sagtens lade både børn eller husdyr rende frit rundt, uden nogen særlig overvågning. I det gode vejr, er der også rig mulighed for at finde nogle områder med læ.

Når I trænger til at slappe helt af, kan I lægge jer i solvognene. Mens I nyder lyden af jeres børn der hygger sig i sandkasse.

Terrassen er udstyret med skønne havemøbler og en gasgrill. Til aftensmaden kan I tage grillen i brug og nyde et lækkert grillmåltid. Som I kan nyde sammen i havemøbler.

Sommerhusområdet Årgab tæt på Hvide Sande og stranden 

 

Årgab er en eftertragtet feriedestination lige syd for Hvide Sande, mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. I har derfor kort vej til både en hyggelig dag ved stranden, med leg og solskin. En forfriskende gåtur ved fjorden med jeres hund. Eller en dag med shopping og frokost på en af de skønne restauranter i Hvide Sande.

Området er også populært på grund af de mange stisystemer, som er oplagte til en gåtur eller en cykeltur. Her kan i også få luftet hunden i skønne naturlige områder. Eller i kan afprøve kræfter med de mange forskellige vandsportsaktiviteter, der også kan prøves af nybegyndere. 

Det siger vores gæster om sommerhuset E4098

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist gemütlich und liebe voll eingerichtet. In der Küche ist alles vorhanden was man braucht und mehr. Die Betten sind bequem und das Bad frisch renoviert.

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist ein sehr gemütliches Ferienhaus im klassischem Stil.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben uns dort mit zwei Hunden sehr wohl gefühlt, würden jederzeit wieder dort Urlaub machen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:95 / 1.275
Renoveret / Byggeår:2012 / 1994

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...