Feriehus med fjordudsigt tæt på stranden

3.5
icon
icon
icon
icon

Tingodden 319, Årgab

- Sommerhusnr.: E4118
6 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Dette skønne feriehus ligger på en kuperet naturgrund på Tingodden 319 i ferieområdet Årgab og har skønne terrasser, hvorfra I har udsigt til Ringkøbing Fjord og det betagende klitlandskab. Om vinteren er stuen med brændeovnen et godt samlingspunkt, når du vil spille spil med børnene. Feriehuset er enkelt og hyggeligt indrettet, så det indbyder til kvalitetstid og samvær med familien.

Nyd udsigten over Ringkøbing Fjord

Da sommerhuset ligger på en forhøjet klitgrund, har I herfra en fantastisk udsigt over fjorden og landskabet. Intet er mere afslappende end at sidde på den gode terrasse og bare beundre den smukke natur, mens børnene leger ved siden af.

Terrassen i syd er især god til grillaftenerne, da den er afskærmet og overdækket, så I kan sidde tørt og godt, mens bøfferne steges.

Sommerhuset har desuden en lukket terrasse, hvor børnene kan lege med hunden uden bekymringer omkring, at den skulle løbe væk.

Et hyggeligt feriehus mellem fjord og Vesterhavet

Sommerhuset har alt, hvad I behøver til en afslappende ferie. Det praktisk udstyrede køkken ligger i åben forbindelse til spise- og opholdsområdet, så du også kan tage del i familielivet, mens du laver mad.

En oplevelsesrig feriedag kan afsluttes på sofaen, mens brændeovnen knitrer i baggrunden. Her er desuden en varmepumpe, som I med fordel kan anvende.

På sommerhusets badeværelse finder I vaskemaskine/tørretumbler, og herfra er der også adgang til sommerhusets sauna – perfekt efter en frisk gåtur langs vandet.

Kort afstand til Årgab strand

Der er kun 300 meter fra feriehuset til den smukke, kilometerlange sandstrand, hvor I kan flyve med drager med børnene eller bygge sandslotte – jeres hund vil helt sikkert også elske den brede sandstrand.

Til en lille shoppetur kan I besøge den hyggelige havneby Hvide Sande, som byder på et bredt udvalg af indkøbsmuligheder, lokale butikker samt hyggelige caféer og restauranter med udsigt over slusen.

I området er der også rig mulighed for at prøve kræfter med diverse vandsportsaktiviteter – Var det måske noget med en tur på vandski i kabelparken?

Det siger vores gæster om sommerhuset E4118

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr gemütliches Ferienhaus. Es ist alles da was man brauch und wir haben uns sehr wohl gefühlt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches Ferienhaus mit guter Ausstattung, durch verschiedene Terrassen kann man meist einen windstillen Sonnenplatz finden.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus wirkt von aussen sehr unscheinbar, ist aber in einem sehr guten Zustand und auch sehr gut ausgestattet.
Durch die etwas erhöhte Lage an der Düne ist ein sehr guter natürlicher Windschutz für den vorherschenden Westwind gegeben, sodass man geschützt aus den Terrassen sitzen kann.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:70 / 1.217
Byggeår:1990

Køkken:

Køleskab, fryser (74 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...