Velholdt og hyggeligt sommerhus med lukket terrasse

3.5
icon
icon
icon
icon

Tingodden 205, Årgab

- Sommerhusnr.: E4124
6 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Hyggeligt og velholdt sommerhus på en delvis afskærmet grund. Feriehuset er løbende vedligeholdt og har bl.a. fået en lukket terrasse. Dette er især praktisk, hvis du har småbørn eller husdyr. På terrassen finder du også en udvendig pejs, som forlænger sommeren med endnu flere aftner på terrassen.

Hjemligt sommerhus med skøn terrasse

Fordelt på tre værelser, er der i sommerhuset plads til 6 feriegæster. Husets køkkenalrum indbyder til familiesamvær med en god film og benene på sofaen eller brætspil ved spisebordet. I stuen kan i på regnfulde dage skabe lidt ekstra hygge og varme ved at tænde op i husets brændeovn.

Den lukket terrasse er bygget med hensyntagen til vejrforholdene.  Det høje stakit om terrassen afskærmer for vinden og sørger samtidig for, at I altid kan finde en krog i solen. Også her kan der skabes  hyggestemning i de lyse aftentimer ved hjælp fra udepejsen. Her kan nydes et glas efter en lang dag ved stranden, og børnene kan lege videre på gyngestativet og spejle efter hundene. I sommerhuset er det nemlig tilladt at medbringe to husdyr.  De vil elske den friske luft og de åbne vidder. 

Muligheder i ferieområdet Bjerregård

Kun 250 meter fra stranden ligger sommerhuset på en populær sommerhusvej, Tingodden.

Udover at have Vesterhavet så tæt på, byder området på meget mere. Mod nord i fiskerbyen Hvide Sande er der gode muligheder for indkøb, fiskeri, surfing og for at smage på havets specialiteter. Kører I derimod sydpå finder i 3 MTB-spor i Blåbjerg klitplantage eller 18-hullers Minigolf bane i Nymindegab

Det siger vores gæster om sommerhuset E4124

D.
sagde , Danmark

Dejligt lille feriehus i skønne omgivelser. Nem adgang til standen.
Huset byder på alt man kunne få brug for, samt er pænt og velholdt.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:56 / 2.008
Renoveret / Byggeår:2019 / 1983

Køkken:

Køleskab, fryser (10 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...