Feriehus med gode terrasser på afskærmet plænegrund

4
icon
icon
icon
icon

Tingodden 276, Årgab

- Sommerhusnr.: E4142
5 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Feriehuset her er helt perfekt til den lille familie eller parret, der gerne vil tilbringe lidt tid med hinanden. Det ligger i gåafstand fra Vesterhavet, hvor både store og små bliver imponeret af den gode sandstrand og bølgernes brusen. Derudover har huset en lukket terrasse, som I kan tilbringe en masse timer på.

Feriehuset og terrasserne indbyder til hygge og kvalitetstid

Feriehuset er enkelt og traditionelt, men hyggeligt indrettet, så du blot skal koncentrere dig om at slappe af og nyde ferien. Her er der plads til nærvær og samvær på terrasserne eller foran brændeovnen efter en frisk tur ved stranden. I stuen kan I samles om en hyggelig film eller spille brætspil ved spisebordet, mens brændeovnen knitrer i baggrunden.

I køkkenet er der plads til madlavning i fællesskab. Og mens opvaskemaskinen klarer opvasken, kan du se en god film eller gå ned til stranden og se solnedgangen.

Den afskærmede plænegrund giver privatliv og mulighed for leg

Grunden er godt afskærmet, så du uforstyrret kan sidde på terrasserne, mens børnene leger på den store plænegrund. Her er der også opstillet gynger og en sandkasse. På den lukkede terrasse kan I nyde de varme og solrige dage, og om aftenen kan I tilberede en dejlig middag på husets grill.

Feriehuset er pga. plænegrunden, den indhegnede terrasse i øst og den strandnære beliggenhed også ideel, hvis du har hund med. I huset er der nemlig 1 husdyr tilladt, så du kan tilbringe ferien sammen med din bedsteven.

Tag på udflugt til Hvide Sande og byerne omkring

Blot 300 meter fra sommerhuset finder I Vesterhavet, hvor I kan tilbringe mange timer med gåture langs vandet, imens hunden rigtig kan slå sig løs på den lange sandstrand. Fra sommerhuset er der blot 4 km til nærmeste indkøbsmuligheder i Hvide Sande, hvor der også er diverse restauranter, som I kan besøge. Her er der aktiviteter for alle aldre. Kører I længere nord på, kommer I til Lyngvig, hvor I kan besøge fyret og tælle trinnene til toppen. I Søndervig, blot 7 minutter nord for Lyngvig fyr, er der flere shoppingsmuligheder og restauranter, som I kan besøge.

Det siger vores gæster om sommerhuset E4142

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist ein Haus zum Wohlfühlen auf einem herrlich eingewachsen Naturgrundstück. Die Einrichtung ist gemütlich, die Ausstattung sehr gut. Auch die Betten sind sehr gut Die umlaufende Terrasse und die Kinderspielmöglichkeiten sind perfekt. Abgegrenzter Eingangsbereich sorgt für Ordnung von Schuhen etc. Kurzer Weg zum Strand.
Ich habe das Haus gerade fürs nächste Jahr wieder gebucht.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes und gemütliches Ferienhaus, es fehlt an Nichts.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein tolles, super gemütliches Haus mit allem was man braucht. Der Garten und die drei Terrassen sind genial bei gutem Wetter. Es war sauber, gemütliche Betten, eine voll ausgestattete Küche.
Und der Stressless Sessel ist der Oberhammer 😉

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:64 / 2.200
Byggeår:1987

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Trægulv i stue, trælaminat i soveværelse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...