Femstjernet sommerhus med sauna og brændeovn tæt på stranden

5
icon
icon
icon
icon
icon

Tingodden 201, Årgab

- Sommerhusnr.: E4186
8 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)

Saml vennerne og tag på en lækker ferie i dette femstjernede sommerhus i Årgab. I sommerhuset, der har både en stor terrasse, en lækker sauna og en stemningsspredende brændeovn, er der plads til 8 personer og 1 hund. Elbilen kan I lade op ved sommerhusets lademulighed.

Moderne og lys indretning med sauna og brændeovn

Fra det øjeblik I træder ind i sommerhuset på Tingodden 201, vil I føle jer godt tilpas i den moderne indretning, de lækre møbler og det skønne lysindfald, der tilsammen skaber en indbydende atmosfære.

I sommerhuset, der er bygget i 2020, mangler I ikke noget. Her har I både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, der giver jer mere tid til at nyde ferien sammen og ikke bruge den kostbare ferietid på opvask og tøjvask.

Hop i køkkenet og tilbered en lækker middag, som I kan nyde ved spisebordet efterfulgt af en spilaften med diverse sjove bræt- og kortspil eller en filmaften i sofaen med gode film. For ekstra hyggelig stemning, kan I tænde op i brændeovnen.

Foruden opholdsrummet er der i alt 3 soveværelser, 1 hems og 2 badeværelser med gulvvarme på sommerhusets 120 kvadratmeter. En lækker sauna finder I på et af badeværelserne, hvor I kan sætte jer ind, når I har brug for lidt ekstra afslapning eller trænger til at blive varmet godt igennem efter en tur i havet. 

Kort gåtur til Vesterhavet

En stor lækker terrasse med havemøbler, liggestole og grill omgiver det skønne sommerhus. Fra slutningen af marts 2021 – bliver terrassen også aflukket, så i trygt kan lukke både børn og hunden ud.

På de varme sommerdage er der ikke noget bedre end en dukkert i det forfriskende Vesterhav. Turen til stranden er kun 250 meter lang, og det tager ikke mange minutter før I står på stranden, hvor I kan hoppe en tur i vandet eller nyde lange gåture.

Oplev Hvide Sande

Når I er i Årgab, skal I også en tur forbi Hvide Sande, der ligger nord for Årgab. I Hvide Sande finder I masser af indkøbsmuligheder i byens supermarkeder, hyggelige butikker at shoppe i og lækre restauranter, hvor I kan få jer en lækker frokost eller aftensmad. Gå en tur på havnen, hvor der er masser af flotte både, og hvis I er heldige, ser I måske en sæl titte op af vandet. 

Lademuligheden for el bilen er et CEE kombistik (kraftstik), medbring eget ladekabel.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 2.191
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...