Femstjernet sommerhus i Årgab kun 100 meter fra stranden

5
icon
icon
icon
icon
icon

Tingodden 189, Årgab

- Sommerhusnr.: E4229
4 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
5500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Kun 100 meter fra stranden ligger dette femstjernede sommerhus med plads til 4 personer, der er perfekt til den lille familie eller til parret, der ønsker at holde ferie i skønne og moderne omgivelser tæt på Vesterhavet.

Skøn beliggenhed midt i klitterne – 100 meter fra Vesterhavet

Plads er ikke noget, I går ned på i sommerhuset på Tingodden 189, der er beliggende på en stor naturgrund. Det omkringliggende område i Årgab byder på masser af plads til at gå lange ture og nyde det smukke klitlandskab og udsigten over strand og hav fra klittoppen.

Følg stien bag sommerhuset, der leder jer direkte til stranden, der kun ligger 100 meter væk. Tag et tæppe med og slå jer ned på stranden med gode snacks og kolde drikkevarer – og er I friske, kan I hoppe en tur i Vesterhavet.

Hyggeligt sommerhus med moderne udstyr

Sommerhuset er indrettet med et stort opholdsrum, 2 soveværelser og 1 badeværelse. I det lyse opholdsrum er der skruet op for hyggen, hvor I kan læne jer tilbage i sofaen og se en god film, eller I kan samles ved spisebordet til et slag 500 eller andre sjove spil. 

Udstyret i det nybyggede (2020) sommerhus fejler intet. Sommerhuset varmes op af en energivenlig varmepumpe, og med både vaskemaskine og opvaskemaskine kan I virkelig slappe af og bruge ferietiden sammen.

Sol hele dagen på den delvist overdækkede terrasse

På den delvist overdækkede terrasse, der omgiver sommerhuset, kan I allerede fra morgenstunden sætte jer ud og nyde morgenkaffen i havemøblerne til lyden af bølgernes brus i baggrunden. Senere på dagen kan I lægge jer til rette i liggestolene, slappe fuldstændig af og nyde solens varme stråler.

Om aftenen kan I rykke over på den vestlige del af terrassen, hvor I kan se solen gå ned på den anden side af klitterne, mens I spiser lækker mad fra grillen og nyder et koldt glas vin. I kan også tage vinglassene med op på klitterne bag sommerhuset, hvor udsigten til solnedgangen er fuldstændig enestående.

Skønne ferieoplevelser i Hvide Sande

Ikke langt fra Årgab ligger byen Hvide Sande. Den hyggelige havneby byder på mange skønne oplevelser og er helt sikkert et besøg værd under jeres ferie i Årgab! Her kan I købe ind i byens supermarkeder, shoppe løs i de hyggelige butikker og slutte dagen af med en udsøgt middag på en af byens lækre restauranter. 

Hvide Sande byder også på forskellige vandsportsgrene som surfing, vandski og meget mere, som I kan kaste jer ud i, hvis I er på udkig efter sjove aktiviteter under ferien. Det vil helt sikker give jer én på opleveren.

Det siger vores gæster om sommerhuset E4229

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes, neues Ferienhaus in der ersten Dünenreihe, das mit allem Nötigen eingerichtet ist. Für zwei Personen absolut passend für einen Wohlfühlurlaub……

DE
D.
sagde , Deutschland

Super gelegen, toll und neu eingerichtet. Wir haben uns sofort wohl gefühlt

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches kleines Haus mit keinem großen Luxus aber allem, was man für eine Woche braucht. Bett und Sofa waren bequem, genügend Besteck, Geschirr etc. für 2 Personen in der Küche waren vorhanden. Töpfe, Pfannen u.ä. ebenfalls genügend zur Auswahl. Badezimmer war schön schlicht, kein Kuschelvorhang beim Duschen! Die Lage das Hauses war natürlich unschlagbar, direkt an der Düne mit eigenem geheimen Aufgang und kleiner Bank zum Sonnenuntergang beobachten!

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:56 / 31.628
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...