Velholdt sommerhus på stor plænegrund med vildmarksbad

4
icon
icon
icon
icon

Tingodden 270, Årgab

- Sommerhusnr.: E4247
6 pers.
Antal personer
350 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
6 pers.
Vildmarksbad
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Ønsker du at booke et dejligt feriehus i Danmark, så er dette velholdte sommerhus beliggende på Tingodden 270 i Årgab, måske noget for dig. Feriehuset ligger på en god og delvist afskærmet plænegrund med vildmarksbad midt mellem fjord og hav. Sommerhuset har en dejlig indretning med plads til 6 personer, og ønsker I at have jeres hunde med på ferie, så er de også hjertelig velkomne.

Hold ferie i Danmark – book dit feriehus i dag

Ferieminder er for de fleste en helt særlig blanding af dufte, smage, lyde, følelser og indre billeder. Ferie i Danmark og ved Vesterhavet kan noget helt særligt. Her bliver den travle hverdag erstattet af en let uhøjtidelighed. I sommerlivet slipper vi reglerne. Vi nyder gode middage og hinandens selskab. Feriehuset på Tingodden 270 sætter rammerne om en dejlig ferie ved Vesterhavet. Den lette og enkle sommerhusstil i huset giver plads og rum til at være sammen. Her kan nattehimlen, fuglekvidren og bølgesus nydes med et glas vin på terrassen eller i de bløde møbler i feriehusets opholdsstue.

Komfortabel indretning med brændeovn

Overalt i feriehuset er der trægulve. Derudover rummer sommerhuset alle de bekvemmeligheder, du forventer af et moderne feriehus. Her finder I opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, som sikrer, at I kan koncentrere jer om at holde ferie. Samtidig har sommerhuset gratis, trådløst internet, så I har mulighed for at gå på nettet.

I det store opholdsrum er der en brændeovn, som spreder både varme og ekstra hyggelig feriestemning. Desuden finder I her også en dvd afspiller samt en radio.

Husets køkken er lyst og moderne, her finder I både opvaskemaskine, mikroovn samt køleskab med lille fryseboks.

Tre soveværelser samt sauna og to personers spa

De 6 sovepladser er fordelt på 3 gode soverum, hvoraf det ene er indrettet med en køjeseng – et hit blandt børnene. På de resterende værelser finder I dobbeltsenge, hvor der kan samles ny energi efter en god dag.

På sommerhusets badeværelse finder I både sauna og spabad, som I kan benytte jer af. Her er der lagt op til masser af afslapning og velvære efter en frisk gåtur ved havet. Sommerhuset har desuden et gæstetoilet.

Stor plænegrund med overdækket, flisebelagt terrasse og vildmarksbad

Feriehuset ligger på en stor plænegrund, hvor der er plads til at børnene kan lege, imens I nyder solen på den afskærmede terrasse. Annekset er placeret i hjørnet på den smukke plæne. Her indbyder den flisebelagte og overdækkede terrasse til mange hyggelige timer, hop i den varme vildmarksbad efter dagens strandtur, ren fornøjelse for store og små. Til aften kan I spise et lækkert grillmåltid i den friske havluft, og med udsigt til den smukke solnedgang. Det kan også anbefales at se solnedgangen fra første parket i klitterne. Havet ligger blot 300 meter fra feriehuset.

Som et ekstra plus er der et vildmarksbad ved sommerhuset, hvor I kan få varmen efter en dukkert i det brusende Vesterhav eller blot nyde hinanden og  stjernehimlen om aftenen.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:90 / 4.000
Byggeår:1995

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Vildmarksbad.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...