Sommerhus i første klitrække med sauna kun 100 meter fra stranden

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Tingodden 397, Årgab

- Sommerhusnr.: E4248
8 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Et sommerhus på en ugeneret naturgrund i første klitrække og bare 100 meter fra Vesterhavet – meget bedre bliver det ikke. Det flotte sommerhus på Tingodden 397 ligger i første klitrække i Årgab kun et stenkast fra stranden. Sommerhuset er renoveret i 2021 og fremstår nyt og lækkert og med sine 180 kvadratmeter er der god plads at brede sig på for de 8 personer og hunden, der vælger dette sommerhus som feriebolig.

2 opholdsstuer med udgang til terrasser

Sommerhuset på Tingodden 397 er opdelt i 2 afdelinger og har intet mindre end 2 opholdsstuer. Den ene ligger i forbindelse med det nye køkken, der er moderne udstyret med blandt andet cooker og amerikanerkøleskab, spiseafdelingen og et af de 4 store soveværelser. Den anden opholdsstue ligger i forbindelse med de 2 andre soveværelser.

I den ene opholdsstue er der brændeovn, så I kan skrue max op for feriehyggen. Fra begge stuer er der desuden udgang til sommerhusets skønne terrasse.

For at gøre livet lettere og give jer mere tid til afslapning råder feriehuset over flere moderne faciliteter. Der er blandt andet opvaskemaskine, mikroovn, vaskemaskine og tørretumbler, så I behøver ikke at rafle om opvasken eller spekulere over bunken af vasketøj.

3 masterbedrooms med eget badeværelse – det ene med sauna

Sommerhuset stiller 4 masterbedrooms til jeres rådighed – alle med hver sit badeværelse med gulvvarme. Det er ren luksus at kunne stå op om morgenen uden at bekymre sig om kø foran badet, og det samme gør sig gældende, når I er klar til natten om aftenen.

På det ene badeværelse finder I desuden sommerhusets sauna – et perfekt sted til en stille stund fuld af afslapning. Hop også en tur i saunaen efter en gåtur i klitterne eller et dyp i Vesterhavet.

De 4 store soveværelser har alle dobbeltsenge.

Skønne terrasser og unik beliggenhed kun 100 meter fra stranden

Sommerhusets unikke beliggenhed er ikke til debat, og med den fantastiske træterrasse, der er fuld af muligheder, er feriehuset en sand perle. Både en åben og overdækket terrasse står til jeres rådighed, og I har mulighed for at nyde solen, fra den står op i øst, til den går ned i vest. Vil I nyde solnedgangen over havet fra første parket, så er det bare et lille smut over klitterne – nærmere bestemt kun 100 meter.

Årgab – flot natur, vandsport og kort vej til Hvide Sande

Årgab er et fantastisk område lige syd for Hvide Sande. Klitlandskabet er spændende og kuperet, og det er en sand fornøjelse at tage på opdagelse både ved havet og i det omfattende stisystem i klitterne. Årgab ligger på den lidt smallere del af Holmsland Klit, og der er derfor ikke langt til Ringkøbing Fjord, hvor der for nybegynderen er rig mulighed for at prøve flere forskellige former for vandsport.

Lademuligheden for el bilen er en ladestander med type 2 stik.

Det siger vores gæster om sommerhuset E4248

DK
D.
sagde , Danmark

Fremragende hus – perfekt til familie. Vi har lejet det igen

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Haus in erster Lage…werden wiederkommen…

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist ein Traum. Wir waren zu sechst und besonders durch den Aktivitätsraum und die beiden Sofas im großzügigen Essbereich konnte sich die Jugend mal zurückziehen. Die Nähe zum Strand ist auch unschlagbar. Wir kommen gerne wieder.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:180 / 1.700
Renoveret / Byggeår:2021 / 1987

Køkken:

Køleskab, fryser (150 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Billard, klinker Trægulv med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, Ladestik til el-bil, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...