Sommerhus på afskærmet grund nær vandet

3.5
icon
icon
icon
icon

Mettes Bjerg 31, Årgab

- Sommerhusnr.: E4263
4 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Bag træer og buske ligger dette fine sommerhus godt afskærmet fra naboerne. Her kan op mod fire gæster holde en dejlig ferie i rolige omgivelser nær Vesterhavet. Tænd op i brændeovnen og få slappet af på sofaen eller nyd livet på terrassen, der er lukket og delvist overdækket.

Hyggeligt sommerhus til fire personer

Et ægte charmerende sommerhus med sorte træfacader, hvor der er plads til hygge og ro. Sommerhuset er på 63 m2 er lyst indrettet med enkelte farver. Planløsningen byder på to gode værelser, et funktionelt badeværelse med gulvvarme men vigtigst af alt; et fint opholdsrum, der kombinerer stue og køkken i ét.

I opholdsrummet er der plads til fælles hygge. I køkkenet finder I mange af hverdagens hjælpere såsom opvaskemaskinen, og sammen kan I her trylle lækre retter frem. Måske den står på burger-aften eller tapas? Efter maden kan I samles om sofabordet til hygge med alt fra ludo, yatzy eller fordybe jer i en god bog. På de køligere aftner kan I med fordel tænde op i brændeovnen, der både skaber varme og glæde i stuen.

Rolig beliggenhed og grønt areal til leg

Godt beskyttet bag træerne kan I uforstyrret nyde ferien. Mod øst er en hyggelige terrasse, der er lukket og delvist overdækket, så I kan sidde i læ og nyde morgenkaffen – eller I kan lade hunden få lidt frisk luft på egen hånd.

Udenfor terrasse er et lille grønt areal, der er perfekt til udendørsspil såsom kongespil. Saml hele familien og find feriens vindere. Græsplænen er desuden også helt perfekt til solbadning, boldspil eller leg med hunden – den helt rigtige måde at komme væk fra hverdagen.

Saltvand, bølger og store is

Sommerhuset er beliggende i det attraktive område, Årgab, tæt på klitterne, stranden og Vesterhavet. Området er kendt for den smukke natur samt de gode bademuligheder og i både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Er man vild med vand, skal man helt sikkert besøge det lokale surf-center, West Wind, hvor der er mulighed for at prøve kræfter med alt fra windsurfing til SUP-boards.

Hvide Sande ligger få kilometer mod nord og er altid et besøg værd – både i forbindelse med indkøb, restauranter og isværker, eller hvis man ønsker at fange sine egne fisk til aftensmaden.

Det siger vores gæster om sommerhuset E4263

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein hübsches Ferienhaus – mit Flair – sehr geräumig für zwei bis vier Personen. Einrichtung und Gestaltung zeigen einen guten Geschmack. Man fühlt sich gleich sehr wohl. Die Anlage des Grundstücks hat uns besonders gut gefallen.

DE
D.
sagde , Deutschland

LILLEBO hält das was sein Name verspricht, der /die Kleinste oder eben Kleinstadt.Man ist komplett für sich, keine Einsicht, wie eine eigene kleine Welt.
Das Puppenhäuschen ist klein, aber fein, alles da, was man braucht und in meinen Augen uneingeschränkt empfehlenswert.Wir kommen wieder, für2 Leute plus Hund toll, gehen aber natürlich auch vier.

DE
D.
sagde , Deutschland

Kleines, geräumiges Ferienhaus. Gemütlich eingerichtet. Der kleine Ofen heizt ordentlich ein. Tolles Haus mit Hund.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:63 / 1.300
Renoveret / Byggeår:2004 / 1960

Køkken:

Køleskab, fryser (10 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...