Hyggeligt sommerhus på rolig grund tæt på klitterne

4
icon
icon
icon
icon

Mettes Bjerg 31, Årgab

- Sommerhusnr.: E4263
4 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Et utrolig hyggeligt feriehus med en lys og venlig indretning. Og det har en dejlig beliggenhed på en afskærmet og rolig grund, hvor der ikke er langt til klitterne og Vesterhavet. Huset har også en læfyldt, lukket og delvist overdækket terrasse mod øst, som er helt ideel hvis man har hund med.

Hyggeligt sommerhus

Et ældre sommerhus, som løbende er blevet renoveret, så det fremstår yderst charmerende og hyggeligt med gode rum, et godt køkken samt stue og badeværelse – lige hvad der skal til for at holde en god ferie.

Huset lyst og venligt indrettet, og da der ikke er højt til loftet, får man i dette hus en mere intim og autentisk sommerhusstemning.

Rolig beliggenhed

Huset ligger godt beskyttet bag træer og en klit, så man her kan nyde sin ferie helt uforstyrret. Og på grunden er der en dejlig græsplæne, som er helt perfekt til solbadning, boldspil eller leg med hunden – den helt rigtige måde at slippe hverdagens stres og jag på.

Klitter og strand

Sommerhuset er beliggende i det meget attraktive Årgab tæt på klitterne, stranden og Vesterhavet. Området er kendt for den storslåede og smukke natur samt de gode bademuligheder i både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, der også er helt ideele, hvis man gerne vil prøve forskellige former for surfing. Og er man nybegynder, er der et populært surfcenter i Årgab, så man kan komme godt fra start.

Hvide Sande

ligger få kilometer mod nord og er altid et besøg værd – både i forbindelse med indkøb, restauranter eller hvis man ønsker at fange sine egne fisk til aftensmaden.

Det siger vores gæster om sommerhuset E4263

DE
D.
sagde , Deutschland

Kleines sehr gemütliches Haus, das durch die Bewachsung toll abgeschirmt ist.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gepflegtes, älteres Häuschen liebevoll renoviert. Sehr gute, neuwertige Austattung. Es fehlt an nichts. Wunderschönes, durch Büsche und Bäume eingefriedetes Grundstück, sicht- und windgeschützt. Überdachte Terasse, auf der man immer ein windstilles Plätzchen findet.
Mein Hund und ich haben uns sehr wohl gefühlt und kommen ganz bestimmt einmal wieder.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein kleineres Häuschen, in dem es an Nichts fehlt. Gemütlich eingerichtet und für Ruhesuchende absolut genial, weil es ein bißchen versteckt liegt.
Wer eine tolle Aussicht vom Haus aus haben will, für den ist es nicht geeignet, weil es in einer kleinen Senke liegt und rundherum von Kiefernhecken umgeben ist. Gerade das hat uns aber sehr gut gefallen.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:63 / 1.300
Renoveret / Byggeår:2004 / 1960

Køkken:

Køleskab, fryser (10 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...