Stor terrasse og rolig beliggenhed tæt på stranden

4
icon
icon
icon
icon

Tingodden 435, Årgab

- Sommerhusnr.: E4275
6 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Feriehuset har en dejlig rolig beliggenhed, så I kan nyde en afslappende ferie med gåture til den nærtliggende strand. Mens I griller på terrassen, kan børnene lege i sandkassen eller gynge. Og har I hund, er den også velkommen. Inde i huset kan I hygge Jer foran bærndeovnen eller i spa og sauna.

Stor terrasse med gode læmuligheder til de hyggelige sommeraftener

Omkring feriehuset har I en rigtig dejlig og stor terrasse, så I kan sidde ude og nyde den friske luft og flotte natur. Og da terrassen går næsten hele vejen rundt om feriehuset, har I gode læmuligheder.

På grunden er der også opstillet gynger og en sandkasse, hvor børnene kan lege, mens I tænder op i grillen.

Dejlig rolig beliggenhed i natursmukke omgivelser

Feriehuset ligger i Årgab, som er et roligt og familievenligt område med flot natur og sjove aktiviteter lige i nærheden. Så her kan I tilbringe afslappende dage på terrassen, tage på udflugt til havnebyen Hvide Sande og badebyen, Søndervig, eller lære forskellige former for surfing.

Flot sandstrand til leg og lange gåture

Ikke langt fra feriehuset finder I Vesterhavet med den smukke sandstrand. Her kan I nyde tosomheden med en gåtur langs vandkanten, lade hunden tumle i sandet, eller bygge sandslotte og flyve med drage sammen med børnene.

Det siger vores gæster om sommerhuset E4275

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist strandnah in einer ruhigen Sackgasse gelegen und bietet Schlafmöglichkeiten für 6 Personen. Es ist mit allem Notwendigen ausgestattet und bietet auch einen Whirlpool und Sauna. Die Terrasse ist teilweise überdacht, sehr geräumig und voll umzäunt, was hilfreich bei kleinen Kindern und Hunden ist.Hier kann man die Natur hautnah erleben.

DE
D.
sagde , Deutschland

Geräumiges Ferienhaus, alles vorhanden was man braucht. Sehr nah am Strand.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben einen schönen Urlaub hier verbracht. Toller großer Wohnraum und wir mochten die Atmosphäre sehr im Haus. Auch unser Wuffi hatte viel Spaß, da auf der eingezäunten Terrasse super gespielt werden konnte. Wir kommen gerne wieder! Große Empfehlung 🙂

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:100 / 1.217
Renoveret / Byggeår:2016 / 1996

Køkken:

Køleskab, fryser (44 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...