Dejligt sommerhus i skønne Årgab

3
icon
icon
icon
2348
Tingodden 349, Årgab - Søg på husnr. E4276

På Tingodden i Årgab ligger dette hyggelige sommerhus. Sommerhuset har en rigtig god beliggenhed på en dejlig klitgrund. Huset er indrettet i en klassiske sommerhusstil. Med en blanding af træ og klinker i indretningen er der skabt en varm og indbydende stemning, der giver plads til masser af hygge.

Husets hyggelige indretning

Huset er indrettet med 3 gode soverum og et godt køkken- alrum med brændeovn. Huset har desuden et lille anneks. I annekset finder du et værelse med køjesenge og et lille vaskerum. Annekset er perfekt til teeanageren, der gerne vil have sit eget helle i sommerhuset. Huset er indrettet til 6 personer.

Lune sommerdage på terrassen

I de lune sommeraftener kan I tænde op i grillen og nyde en dejlig middag på terrassen, mens børnene leger i det grønne klitlandskab omkring huset. Til familiens mindste er der en lille sandkasse på terrassen. Huset ligger bare 250 meter fra vandet, så har I lyst til en lille gåtur langs vandet, så tager det ikke mange minutter før I står foran det store åbne vand.

Mellem hav og fjord

Tingodden syd for Hvide Sande ligger smukt placeret midt mellem fjord og hav. Det betyder, at der er masser af oplevelser i naturen. Området er fredeligt og utroligt smukt – og med kun få kilometer ind til turistbyen Hvide Sande.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:74 / 1.200
Byggeår:1985

Køkken:

Køleskab, fryser (200 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, vaskemaskine, barnestol, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...