Dejligt sommerhus i skønne Årgab

3
icon
icon
icon
Tingodden 349, Årgab - Søg på husnr. E4276

På Tingodden i Årgab ligger dette hyggelige sommerhus. Sommerhuset har en rigtig god beliggenhed på en dejlig klitgrund. Huset er indrettet i en klassiske sommerhusstil. Med en blanding af træ og klinker i indretningen er der skabt en varm og indbydende stemning, der giver plads til masser af hygge.

Husets hyggelige indretning

Huset er indrettet med 3 gode soverum og et godt køkken- alrum med brændeovn. Huset har desuden et lille anneks. I annekset finder du et værelse og et lille vaskerum. Annekset er perfekt til teeanageren, der gerne vil have sit eget helle i sommerhuset. Huset er indrettet til 5 personer.

Lune sommerdage på terrassen

I de lune sommeraftener kan I tænde op i grillen og nyde en dejlig middag på terrassen, mens børnene leger i det grønne klitlandskab omkring huset. Til familiens mindste er der en lille sandkasse på terrassen. Huset ligger bare 250 meter fra vandet, så har I lyst til en lille gåtur langs vandet, så tager det ikke mange minutter før I står foran det store åbne vand.

Mellem hav og fjord

Tingodden syd for Hvide Sande ligger smukt placeret midt mellem fjord og hav. Det betyder, at der er masser af oplevelser i naturen. Området er fredeligt og utroligt smukt – og med kun få kilometer ind til turistbyen Hvide Sande.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:74 / 1.200
Byggeår:1985

Køkken:

Køleskab, fryser (200 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

4 Enkeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, barnestol, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Tyskerhavnen
  • Hvide Sande Sydstrand
  • Fiskeriets Hus
  • Abelines Gård
  • Lyngvig Fyr (ca. 11 kilometer)
  • Sandskulpturfestivalen (ca. 19 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...