Et hyggeligt traditionelt sommerhus med afskærmet terrasse

3
icon
icon
icon

Tingodden 349, Årgab

- Sommerhusnr.: E4276
5 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Sommerhuset, som ligger på Tingodden 349, formår med sin hyggelige og traditionelle indretning at få den rigtige sommerhus-feriestemning frem. Både indendørs og udendørs kan hele familien sidde sammen og hygge sig. I kan ovenikøbet bringe jeres husdyr med på ferie og endda 2 stk. På den afskærmede terrasse kan I sidde i læ og nyde synet af de naturskønne omgivelser, eller I kan vælge at tage en tur til havet eller fjorden, som befinder sig inden for gåafstand.

5 personers hyggeligt indrettet sommerhus med terrasse

Dette klassiske sommerhus rummer med sine 3 værelser plads til 5 personer. Sommerhuset er indrettet med et stort køkken og en hyggelig stue, hvor hele familien kan sidde og nyde varmen fra sommerhusets brændeovn. Her kan du også benytte dig af de danske Tv-programmer eller tilkoble din egen mobiltelefon til feriehusets Chromecast, hvorved du kan streame lige, hvad du har lyst til.  

På feriehusets afskærmede terrasse kan du sidde i læ og nyde en dejlig kop kaffe eller en velsmagende middag lavet på feriehusets egen grill. Udenfor finder du også et lille anneks, som rummer 1 af sommerhusets værelser samt vaskerum.

Sommerhuset tillader derudover også 2 husdyr, hvorfor I nemt kan tage jeres små firbenede venner med på en hyggelig ferie i skøn natur.

Sommerhus beliggende på klitgrund med gåafstand til havet

Sommerhuset ligger i naturskønne omgivelser omringet af klitter. Med kun 250 meter til havet er det nemt at følge de mange stier i klitterne, og inden for få minutter kan I stå foran Vesterhavet og høre bølgerne bruse. Nok kan du finde havet på vestsiden af sommerhuset, men på østsiden finder du Ringkøbing Fjord, hvorfor der er mange oplevelser at hente i naturen.

Sommerhuset ligger med 4 kilometer til nærmeste indkøb i Hvide Sande, som er en attraktiv turistby fuld af aktiviteter, butikker, hyggelige restauranter og en masse fiskekuttere langs havnens kaj. Dette er en perfekt by at planlægge en udflugt til for hele familien.

Det siger vores gæster om sommerhuset E4276

DE
D.
sagde , Deutschland

Wer ein Ferienhaus sucht, das sanft eingebettet in den Dünen liegt, ein wirklich individuelles Ferienhaus, sei es mit Malerei, Graphik, Plakaten Keramik, dann bist Du hier richtig. Man merkt den wirklich individuellen Geschmack der Besitzer. Es gibt hier viele gut eingerichtete Ferienhäuser aber dieses Haus hat etwas spezielles. Es ist klein, gemütlich, individuell und hat eine fantastische Lage.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus liegt sehr geschützt zwischen Dünen. Obwohl es etwas älter ist- uns hat es an nichts gefehlt. Besonders die ausgesprochen geschmackvolle Einrichtung und der tolle Blick aus den Wohnzimmerfenstern haben uns begeistert. Der Kamin heizt das ganze Haus und auch bei niedrigen Temperaturen müssen die Elektroheizungen nicht angestellt werden.

DK
D.
sagde , Skanderborg

Et rigtigt sommerhus med masser af charme og hygge. Ligger perfekt, lidt skjult og med udsyn. Tæt på stranden og Hvide Sande.
Var der i uge 12, hvor vejret var en god blanding af masser af regn og blæst og en smule sol. Så der blev hygget med ild i brændeovnen og god mad.


Esmark sagde
Tak for info , jeg har sendt en fra service til huset og tjekke op på det .MvH Lone
Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:74 / 1.200
Byggeår:1985

Køkken:

Køleskab, fryser (200 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...