Skønt sommerhus med terrasse nær Hvide Sande

3
icon
icon
icon

Karen Brands Vej 132, Årgab

- Sommerhusnr.: E4278
4 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Rygning tilladt
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dette hyggelige lille sommerhus, som kan rumme 4 personer, er beliggende nær surfcenteret i Hvide Sande og det brusende Vesterhav, som kan høres fra terrassen. Huset er velholdt og skaber rammerne for masser af minder med grillaftener på terrassen eller kortspil i den hyggelige udestue.

Hyggeligt feriehus i Årgab nær Hvide Sande

Huset, der ligger på en særdeles eftertragtet destination, nemlig Årgab, kan danne rammen om en skøn og hyggelig ferie. På den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord er landskabet smukt og varieret sammenholdt med den korte afstand til Hvide Sande.

I husets køkkenalrum kan I alle samles om madlavningen og nyde den med udsigt til klitterne og den vestjyske natur. Om aftenen kan I samles i stuen og nyde varmen fra de knitrende flammer i brændeovnen. Huset har 4 sovepladser fordelt i 2 soverum samt 1 badeværelse med vaskemaskine.

Sommeraftner på terrassen

Placeret mod øst finder i husets skønne terrasse, som er delvist overdækket, delvist afskærmet og delvist lukket.  Den er derfor anvendelig meget af dagen og især til hyggelige grillaftener med lyden af Vesterhavet i baggrunden. Samtidig med aftensmaden laves på grillen, kan børnene svinge sig på gyngerne og holde øje med, hvornår maden står færdig på bordet.

Fang selv aftensmaden

Med Vesterhavet blot 200 meter fra sommerhuset, ligger det nærmest i baghaven. Her er der som lystfisker mange muligheder for at fange forskellige fisk med fiskestang. Både slusen i Hvide Sande, Ringkøbing Fjord og Vesterhavet er populære fiskesteder, hvor man har muligheden for at fange aftensmaden til grillen. Naturen omkring huset er også skøn, og kan nydes til fods eller på cykel. I Hvide Sande er der også rig mulighed for at smage på havets specialiteter på de lokale restauranter eller gå en tur rundt på havnen eller til toppen af Troldebjerget, hvor man kan se udover hele byen og besøge to bunkers fra 2. Verdenskrig.

Det siger vores gæster om sommerhuset E4278

DE
D.
sagde , Deutschland

Kleines aber feines noch ursprüngliches Ferienhaus, hier ist es noch persönlich eingerichtet und nicht so überdesignt wie die ganzen neu errichteten Häuser.
Es war alles ordentlich und gepflegt, wir haben uns sehr wohl gefühlt. Der Fussweg zur Surfschule und zum Strand ist super kurz.
Wenn wir wiederkommen, würden wir versuchen, dieses Haus wieder zu buchen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein kleines gemütliches Ferienhaus für jede Jahreszeit(Wintergarten,überdachte Terrasse) in schöner Lage.Wir buchen es immer wieder gerne.

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches, kleines Haus. Highlight ist der kleine Wintergarten, super zum Lesen! Alles sehr sauber!

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:70 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2008 / 1972

Køkken:

Køleskab, fryser (48 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler, DVD.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Barnestol, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...