Et dejligt feriehus i Årgab tæt på klit og strand

3.5
icon
icon
icon
icon

Tingodden 198, Årgab

- Sommerhusnr.: E4291
8 pers.
Antal personer
350 m.
Nærmeste strand
5500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Her på Tingodden 198 får I et dejligt feriehus i Årgab ikke langt fra Hvide Sande. Sommerhuset har en dejlig beliggenhed på en naturgrund ikke langt fra den flotte strand og dens mange muligheder for leg og afslapning. Gå en tur til Hvide Sande og nyd havnelivet. Feriehuset byder plads til 8 gæster og her er rig mulighed for afslapning i sommerhusets spabad og sauna.

Ferie i årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på en smal tange mellem havet og fjorden. Et smuk og til tider barsk område. Bor man på Tingodden er der ikke langt til Vesterhavet, hvor den endeløse strand blot venter på at blive indtaget med leg og afslapning. Faktisk har I herfra kun 350 meter til vandet.

Hvide Sande byder på et bredt udvalg af butikker, caféer og restauranter. Med både fjord og hav lige i nærheden har I også mulighed for at prøve kræfter med forskellige vandsportsaktiviteter.

Dejligt feriehus med brændeovn

Det hyggelige feriehus har en fin og indbydende indretning. Her er et lyst og dejligt køkken i åben forbindelse med stue og spiseplads, indbyder til lange, hyggelige stunder sammen med familien og vennerne. Tænd op for brændovnen og lad varmen strømmen igennem hele huset, alt i mens du nyder en god bog eller benytter dig af huset trådløse internet.

Sommerhuset råder over 4 gode soveværelser med henholdsvis 3 dobbeltværelser med dobbeltsenge og 1 værelse med enkeltsenge.

Badeværelset er udstyret med spabad og sauna, perfekt til et par afslappende timer i din ferie. Som et ekstra plus er der et ekstra toilet med gulvvarme, så køen ikke bliver for lang om morgenen.

Overdækket og lukket terrasse

Sommerhuset har en dejlig træ terrasse, som omkranser næsten hele feriehuset. Her er der stort set mulighed for at finde læ, uanset hvor vinden kommer fra, og endvidere er noget af terrassen overdækket – skønt til de lange lyse aftener, hvor grillen har været igang, og man bare ikke har lyst til at gå ind.

Det siger vores gæster om sommerhuset E4291

D.
sagde , Dragør

Et pænt og hyggeligt feriehus, i skønne omgivelser.
Der er alt det som der skal være 🙂
Vi var to familier og det fungerede super godt.
Dejlig have med plads til en god fodboldkamp.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:97 / 3.000
Byggeår:2000

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...