Dejligt sommerhus tæt på klitter og Vesterhavet

3.5
icon
icon
icon
icon

Tingodden 379, Årgab

- Sommerhusnr.: E4294
4 pers.
Antal personer
70 m.
Nærmeste strand
3600 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

På Tingodden 379 i Årgab ligger dette skønne sommerhus, der har hele tre terrasser. Sommerhuset har en unik beliggenhed direkte ved klitterne og tæt på det skønne Vesterhav. Med plads til 4 personer er det et perfekt feriehus til den lille familie eller parret. 

Midt i naturskønne omgivelser

Den vestjyske natur er intet mindre end fantastisk, og i dette sommerhus kommer I til at bo midt i smukke og naturskønne omgivelser. Feriehuset ligger midt i klitterne og med en afstand på blot 70 meter til det skønne Vesterhav. En tur i det forfriskende vand er få minutter væk, og fra sommerhusets tre terrasser kan I nyde den afslappende lyd af bølgernes brusen.

Hyggelig indretning med brændeovn

I det dejlige sommerhus på Tingodden 379 er der lagt op til en hyggelig ferie for familien eller kæresteparret. Sommerhuset er indrettet med 2 soveværelser, 1 badeværelse med gulvvarme og et stort alrum, hvor køkken og stue forenes.

Alrummet er feriehusets hjerte, og her vil I med garanti nyde mange dejlige feriestunder sammen, hvor I blandt andet kan streame jeres yndlingsfilm på tv’et via Chromecasten. I alrummet med loft til kip er der et fantastisk lysindfald fra det store vinduesparti mod syd. Det gode lysindfald skaber en skøn atmosfære og komplimenterer den hyggelige indretning og de lækre møbler.

I stuen kan I tænde op i brændeovnen og skrue ekstra op for feriehyggen og varmen. Ellers sørger en energivenlig varmepumpe for et godt indeklima i feriehuset.

OBS. Brændeovnen kan desværre ikke benyttes når der er stærk vind.

Nyd solskinsdagene på de tre terrasser

Rundt om feriehuset finder I hele tre terrasser; en syd-/sydvestvendt, en østvendt og en vestvendt, som I kan nyde ferien og de varme solskinsdage på. Her kan I altid finde en god plet i solen, hvor I kan læne jer tilbage i liggestolene og sætte jer godt til rette i havemøblerne og slappe fuldstændig af. Den vestvendte terrasse ligger i læ af en klit, og er derfor helt perfekt på de dage, hvor der skulle være en frisk vind.

Feriedagene kan I afslutte med en lækker middag på grillen, som I kan nyde ude på terrasserne. Med lyden af brændingen i baggrunden findes der nærmest ingen bedre måde at slutte en god dag på.

Masser af skøn natur i Årgab

Årgab er den perfekte feriedestination for jer, der ønsker at komme ud i naturen. Årgab er beliggende på Holmsland Klit, og byder på en masse skøn natur og flotte klitlandskaber. 

Nord for Årgab ligger den hyggelige fiskerby Hvide Sande, der helt sikkert er et besøg værd. Her finder I både gode indkøbsmuligheder, skønne spisesteder og masser af hyggelige butikker.

Det siger vores gæster om sommerhuset E4294

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes gepflegtes Haus mit toller Küche und modernem Bad. Toll ist auch die kurze Entfernung zum Strand.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das – etwas in die Jahre gekommene, aber modernisierte – Haus ist wunderschön mitten in der Düne gelegen. Es ist für vier Personen wahrlich sehr gemütlich, da es doch recht klein ist.

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches, perfektes Haus für 2 Personen in den Dünen gelegen. Absolute Ruhe und sehr gute, gemütliche Ausstattung für einen erholsamen Urlaub in der Natur.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:64 / 1.748
Renoveret / Byggeår:2017 / 1972

Køkken:

Køleskab, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...