Hyggeligt sommerhus med sauna og spa og med gåafstand til havet

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Karen Brands Vej 145 B, Årgab

- Sommerhusnr.: E4300
8 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Rygning tilladt
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Sommerhuset på Karen Brands Vej 145 ligger på en skøn naturgrund imellem det brusende Vesterhav og Ringkøbing Fjord. Huset er i 2023 renoveret og har 4 gode soverum og i alt plads til 8 overnattende gæster samt 2 husdyr. Huset er dermed et ideelt valg for to familier eller par, der ønsker at holde ferie sammen. Fra huset er der blot 200 meter til havet, hvorfor man nemt kan tage en dukkert i Vesterhavets bølger og skynde sig tilbage til husets sauna, hvor man kan nyde varmen, mens jeres elbil bliver ladet ved husets lademulighed.

Et sommerhus med lys og dejlig indretning samt lukket terrasse

Husets spise- og opholdsstue er lyst og venligt indrettet med gode, komfortable møbler. Huset er på alle måder et dejligt fristed, hvor familien kan hygge sig og skabe gode ferieminder – både inde og ude. De lyse træbeklædte vægge og lofter løfter taget og giver en skøn fornemmelse af mere plads. I sofaen kan I samles med popcorn og lave en hyggelig filmaften, idet I kan streame alverdens film via husets Chromecast. Samtidig kan I nyde varmen fra de knitrende flammer i husets brændeobn.

Fra spisestuen er der direkte udgang til husets lukkede terrasse. Her kan I nyde ferien, udelivet og hinanden i fred og ro og uden travlhed. På terrasse har I det fulde overblik over det skønne naturområde, som huset ligger i. I kan samtidig lave aftensmaden på husets grill, og hvis vejret er til det, nyde den på terrassen. Udenfor er der også både sandkasse og gynge, som er ideelt for småbørn, der har behov for at bruge energi udenfor.

Dejlig spa med stjernehimmel

Efter en dejlig lang dag ude i det fri, er det skønt at komme tilbage til huset og bare slappe af. Husets badeværelse har et dejligt stor spabad. Over spabadet skaber små lys illusionen af en smuk stjernehimmel. Hop i det varme vand, nyd roen og lyset fra nattehimlens skær. Derudover er der fra badeværelset indgang til husets sauna, som man glædeligt kan benytte sig af.

Karen Brandsvej – et attraktivt feriehusområde

Karen Brands Vej er et meget attraktivt feriehusområde. Med en god beliggenhed mellem hav og fjord byder området på mange oplevelser i naturen. Surfpladsen ligger i kort afstand til huset. Her kan du og famlien prøve kræfter med mange spændende aktiviteter på vandet. Derudover ligger Hvide Sande i gåafstand. Her finder I gode indkøbsmuligheder blot 2 km fra huset, restauranter og et bredt udvalg af spændende butikker. I kan også gå en tur rundt på havnen og kigge på de forskellige fiskekuttere der ligger ved kajen, mens I kan nyde en lækker is.

Det siger vores gæster om sommerhuset E4300

DE
D.
sagde , Deutschland

Immer wieder gerne dieses Haus. Sehr gepflegt und sauber. Sehr gute Lage zum Strand und zum Ort Hvide Sande. Es ist immer wieder wie nach Hause kommen. Unser absolutes Lieblingshaus.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ganz freundliches Haus, gute Aufteilung, gute Lage, gute Ausstattung. Kamin funktioniert super und hat großes Fenster, welches nur ganz wenig verrußt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Unser persönliches Lieblingshaus. Mit allem gut ausgestattet was man braucht.Kurzer Weg zum Strand. Schöne windgeschützte Sitzecke nach Süden. Der Ort Hvide Sande ist zu Fuß am Strand entlang oder auch auf dem Gehweg gut zu erreichen , ca 15 Minuten. Alles in allem für uns perfekt :))

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:102 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2023 / 1997

Køkken:

Køleskab, fryser (75 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...