Smagfuldt feriehus i første klitrække. 1 Hund tilladt

4
3588
Tingodden 377, Årgab - Søg på husnr. E4308
Gæsterne siger:

Et smagfuldt feriehus i første klitrække i Årgab. Huset er til 4 personer, og det er tilladt at have en hund med. Det har en rolig beliggenhed tæt på Vesterhavet, hvor du hver dage kan nyde en lang gåtur langs vandet. Og på de varmere dage kan du sidde ude på de gode terrasser og bare nyde ferien.

Et smagfuldt renoveret feriehus i første klitrække

Et charmerende og smagfuldt renoveret feriehus beliggende i første klitrække i Årgab. Feriehuset er med stråtag, og det fremstår moderne og indbydende indvendigt. Der er de moderne bekvemmeligheder, du ønsker i et feriehus, bl.a. brændeovn, varmepumpe og et godt fladskærms-TV samt gratis internet. Huset er perfekt til en mindre familie eller til et par med en hund, som ønsker en fredfyldt ferie tæt på Vesterhavet.

Skønt med traveture langs Vesterhavet med børn eller hund

I dette feriehus kan du nyde en afslappende ferie med lange gåture langs Vesterhavet – her bliver hverdagens stress og jag skiftet ud med ny energi. Og fra feriehusets terrasser kan du også dufte og og høre havet tydeligt, hvilket er vanedannende. Ønsker du friskfangede fisk til aftensmad, er en tur til nærtliggende Hvide Sande altid et populært stop. Her kan du selv prøve lykken med fiskestangen, eller besøge en af de gode fiskebutikker. Naturligvis er der også gode restauranter og gode muligheder for indkøb.

Det siger vores gæster om sommerhuset E4308

D.
sagde , Trensum

Ett fantastiskt hus lämpligt för 2 personer med hund.Det är den enda erfarenheten vi har.Den ljusa miljön inomhus passade oss precis. Inget som vi egentligen saknade. Jo en microvågsugn!Allt väl genomtänkt.Kan tänka oss återkomma!Soverum:2
Bolig-/Grundareal:75 / 1.285
Renoveret / Byggeår:2016 / 1974

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs adsl internet, vaskemaskine, klinker i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...