Hyggeligt feriehus til 6 personer på stor naturgrund ved Vesterhavet

3
icon
icon
icon

Tingodden 28, Årgab

- Sommerhusnr.: E4315
6 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
6000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På Tingodden i Årgab finder I dette dejlige og velholdte feriehus på en skøn og 2.500 m2 stor naturgrund. Huset har en dejlig stor og delvist overdækket glasveranda, som er perfekt til lange sommeraftner i det fri. Her kan I nyde udsigten i både solskin, regn og blæst. Huset fik i 2012 nyt køkken og bad. Huset har plads til 6 personer.

Feriehus med plads til 6 personer

Det charmerende feriehus har på sine 63 velindrettede kvadratmeter plads til 6 personer. Husets sortmalede facade falder godt i med den omkringliggende natur og indenfor er indretningen personlig og indbydende. Materialerne er enkle, og de hvidmalede lofter skaber en rolig base.

Husets køkken ligger i åben forbindelse med stuen og har derfor udsigt over opholdsrummet og uderummet. Spisebordet står centralt placeret og indbyder til lange middage med familien. Selvom børnene ikke sidder ved bordet hele aftenen, kan de stadig deltage i de gode stunder, fordi det åbne rum har plads til mange aktiviteter samtidig. Fra spisepladsen er der åben passage ud til terrassen.

Uderummet giver rum til afslapning

Feriehuset giver jer en enestående mulighed for at komme helt ned i gear og nyde livet, fx i liggestolen på terrassen, i de bløde stuemøbler eller på en gåtur i den smukke vestjyske natur. Huset ligger bare 250 meter fra Vesterhavet og i et flot område, der inviterer til at blive udforsket.

Samtidig har I hverken langt til Hvide Sande eller Søndervig, som har masser af aktiviteter at byde på for både store og små. Her kan I surfe, bade, shoppe og spise gode middage på restaurant eller café.

Det siger vores gæster om sommerhuset E4315

D.
sagde , Danmark

Et dejligt hus og med gode sengeSoverum:3
Bolig-/Grundareal:63 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2012 / 1981

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Tæppe i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, redskabsrum, carport.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...