Feriehus med skøn beliggenhed ved hav og strand i Danmark

4.5
2849
Karen Brands Vej 143, Årgab - Søg på husnr. E4324

Dette skønne feriehus repræsenterer noget af det bedste, hvis du vil holde en dejlig afslappende ferie i Danmark tæt ved hav og strand. Huset ligger kun få minutter fra Vesterhavet og fra surfpladsen ved Ringkøbing Fjord.

Super beliggenhed

Dette hus ligger noget nær perfekt for enhver som elsker naturen og havet. Beliggende i Årgab, hvor tangen er smal og hav og fjord næsten mødes, er huset det optimale udgangspunkt for ture til stranden, eller hvis du kan lide at prøve kræfter med naturen som windsurfer på fjorden, og for de rutinerede på havet. Et rigtigt godt udgangspunkt for din næste aktive ferie i Danmark.

Velindrettet og hyggeligt

Huset har stort køkken alrum kombineret med stuen. Her er åbent til kip og masser af lysindfald fra glaspartiet mod syd. Soveværelserne har alle gode boksmadrasser og skabsplads. På badeværelset kan du boltre dig i boblebadet eller nyde varmen i saunaen efter en lang dag ved hav og fjord.

Velegnet til børnefamilier

Huset er omgivet af en helt lukket terrasse, og er indrettet med havemøbler, liggestole og grill. Desuden har huset gynge og sandkasse. Et rigitgt godt hus for f.eks børnefamilier, i gå afstand fra Hvide Sande og fra havet og stranden.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:86 / 1.200
Byggeår:1997

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Spabad, gulvvarme, gæstetoilet med gulvvarme.

Øvrige:

Gratis trådløs adsl internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, tæppe i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...