Charmernde feriehus med lukket terrasse + hund tilladt, 200 m. fra hav

3.5
icon
icon
icon
icon

Granvej 28, Årgab

- Sommerhusnr.: E4332
5 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

På Granvej 28 i Årgab ligger dette charmerende, sortmalede træsommerhus fra 1978. Huset er indbegrebet af rigtig sommerhusferie. Med en placering bare 200 meter fra Vesterhavet ligger huset midt i den skønne vestjyske natur med et flot hede- og klitlandskab omkring sig. Sommerhuset har plads til 5 personer.

Træsommerhus i Årgab med gode inde- og uderum

Træsommerhuset er opført i tradionel sommerhusstil med sortmalet træ og hvide vinduesrammer. Den enkle arkitektur smelter godt sammen med klitlandskabet. Indvendigt er huset holdt i lyse, neutale farvenuancer. Vægge og lofter i både opholdsrum og værelse er malet hvide, hvilket skaber en rar og imødekommende atmosfære i rummene. Spisepladsen er placeret ved det store glasparti, der også fører ud mod terrassen og den smukke klitudsigt. Den nære kontakt mellem husets inde- og ude-zoner og den omgivende natur opleves gennem det store vinduesparti. Du får dermed en følelse af at være i kontakt med naturen, selvom du sidder inde.

Nyd solnedgangen, stjernerne og havets duft og brusen

Sommerhuset har en rigtig god, lukket terrasse, hvor du kan sidde med din avis og kaffe i timevis. Her er der ingen dagsorden eller stress. Her kan du trække stikket ud for en stund og nyde omgivelserne og ferien. Til terrassen hører gode havemøbler, liggestole og gynge. En veltilberedt middag, tilberedt på gasgrillen og en aftendrink, med solnedgangen over klitterne og havets beroligende brusen i baggrunden, må være den ultimative afslapning.

Bilen kan parkeres i carporten, som er ved feriehuset.

Aktiviteter i Årgab

I Årgab finder du det populære badeland “Nordsø badeland”, der ligger i forbindelse med campingpladsen. Et oplagt valg på regnfulde dage, og ungerne vil elske at plaske rundt og lege i vandet.

For de vandsportsinteresserede ligger der i Årgab et stort og meget attraktivt vandsportsområde “West Wind“. Her har I mulighed for at prøve kræfter med wind- og kitesurfing. Samtidig ligger havnebyen Hvide Sande bare nogle få minutter væk.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:74 / 1.400
Renoveret / Byggeår:2015 / 1968

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, gynge, carport.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...