Luksuriøst feriehus med stor sauna tæt på stranden

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Karen Brands Vej 127, Årgab

- Sommerhusnr.: E4337
6 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
2500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Feriehuset er bygget og indrettet med omtanke for, hvordan din ferieoplevelse kan optimeres. Og derfor er der heller ikke blevet sparet på de gode detaljer eller gået på kompromis med kvaliteten og udstyret.

Dette luksuriøse feriehus er mere end blot et feriehus

Feriehuset hører helt bestemt til i luksusklassen – ikke kun på grund af den høje kvalitet og flotte indretning, men også fordi du her får mere end “det du lige har brug for”.

De to soverum har hvert sit badeværelse, og som prikken over i’et også hvert sit walk-in-klædeskab, så du har mulighed for at pakke ud og indrette dig og ikke mindst bevare privatlivet.

I den anden ende af feriehuset er der et skønt stort fællesrum med gode sofamøbler, brændeovn og er stort fladskærms-tv samt spiseafdelingen og et lækkert åbent køkken, hvor madlavningen vil gå som en leg – måske i fællesskab og med et godt glas vin.

Slap af i den store sauna og lad feriestemningen sænke sig

På det ene badeværelse er der nærmest indrettet en lille wellnessafdeling med både spabad og sauna, hvor du kan slappe af og rigtig mærke, at du har ferie. Saunaen er større end, hvad man normalt ser i feriehuse, så her kan du sætte dig ekstra godt til rette og endda nyde udsigten til naturgrunden udenfor.

Herfra har du kun 100 meter ned til stranden

Feriehuset har en skøn beliggenhed, hvor du kan nyde fordelene ved både bylivet og den smukke natur i området.

I Årgab er tangen  meget smal og der er kun 100 meter ned til Vesterhavet og den gode sandstrand, der hvert år tiltrækker og indbyder feriegæster til friske gåture og opkvikkende badeture. Og med naturgrundens gode placering, kan du nyde en smuk udsigt til de smukke marehalmsklædte klitter både fra huset og den store overdækkede terrasse.

Samtidig er havnen i Hvide Sande også i gåafstand. Her kan du opleve spændende butikker, gode spisesteder og ikke mindst den autentiske havn, hvor der stadig landes fisk.

Det siger vores gæster om sommerhuset E4337

DE
D.
sagde , Deutschland

Perfekte Lage! Tolles Haus mit allen Annehmlichkeiten.

DE
D.
sagde , Leverkusen

Ein gemütliches Ferienhaus in wunderschöner Natur und sehr Strand nah gelegen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Für 6 Erwachsene völlig ausreichend. Die Küche ist super ausgestattet. Viel Stauraum.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 1.400
Byggeår:2016

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Trægulv i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...