4-stjernet feriehus i Årgab

4
icon
icon
icon
icon

Granvej 12, Årgab

- Sommerhusnr.: E4345
4 pers.
Antal personer
50 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I Årgab lige udenfor Hvide Sande ligger dette 4-stjernede feriehus. Granvej 12 ligger på en flot naturgrund, og her er der lagt op til en god og afslappende ferie. Huset er til 4 personer og er indrettet med 2 soverum, som begge indeholder en dobbeltseng.

Flot og lyst feriehus med kun 50 m til havet

På en flot naturgrund i Årgab ligger dette dejlige feriehus godt placeret. Når I først ankommer til huset, vil I kunne fornemme roen og den fantastiske natur omkring jer. Måske I endda kan høre havets bølger, da huset kun ligger 50 m fra stranden.

Velkommen indenfor på Granvej 12. Huset er flot og lyst indrettet med lyst køkken med opvaskemaskine, som kan tage en del af arbejdet fra jeres ferie, så I kan fokusere på at være sammen og ikke tænke på opvasken. Køkkenet er i åben forbindelse til stuen, som har en brændeovn til at skabe en masse hygge og varme når mørket falder på og det bliver køligt udenfor.

I kan forlænge jeres aftener ude på den flotte træterrasse, som går næsten hele vejen rundt om huset og også indeholder en overdækket terrasse, som har lukket den ene side af. Her kan I sidde efter at børnene er lagt i seng, og nyde hinanden og skåle for en god ferie – måske I kan se solnedgangen i klitterne.

Huset har iøvrigt en energibesparende luft til luft varmepumpe.

Årgab – kun ca. 4 km fra Hvide Sande

Hold ferie midt i naturen og samtidigt tæt på byen. I kan snuppe cyklen og cykle en tur ind til Hvide Sande, som bl.a. byder på shopping, svømmehal og her er endda mulighed for at fiske. Hvide Sande har også en Kabelpark, hvor I kan lære at stå på vandski eller Wakeboard, hvis jeres ferie skal indeholde lidt aktion. Hvide Sande har også en række restauranter og specialbutikker, som er et besøg værd.

Hvis børnene rigtig trænger til at få brugt noget krudt, ligger Bork Legeland en halv time væk fra feriehuset og det samme gør Bork Vikingehavn.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset E4345

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gemütliches Ferienhaus für maximal 4 Personen. Sehr gepflegte Inneneinrichtung und ausreichend Platz, um auch Schlecht-Wetter-Tage im Haus zu verbringen. Unschlagbar ist die Lage nahezu direkt am Dünenaufgang, die einlädt, auch mehrmals am Tag über die Düne zu klettern. Dazu gibt es zwei offene und eine verglaste Terrasse, so dass es sich zu jeder Tageszeit und bei fast jedem Wetter auch draussen sitzen lässt.
Etwas mehr Schrankraum und Ablagefläche sowie Leselampen an den Betten wären wünschenswert, aber ansonsten lässt es sich in diesem von innen sehr gepflegten „hyggeligen“ Ferienhaus sehr gut urlauben!Soverum:2
Bolig-/Grundareal:81 / 1.350
Renoveret / Byggeår:2010 / 1975

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...