Skønt feriehus til en familieferie ved Vesterhavet

4
icon
icon
icon
icon
2668
Karen Brands Vej 137, Årgab - Søg på husnr. E4349

Dejligt og velholdt feriehus med god beliggenhed på en delvis afskærmet grund i Årgab. Her er I tæt på stranden, så bruset fra Vesterhavets bølger kan høres, mens ferien nydes på den store skønne terrasse. Og vil I surfe, fiske eller shoppe, har I alle mulighederne indenfor nær rækkevidde.

Kom til Årgab og nyd en afslappende ferie i dette charmerende feriehus

Feriehuset er hyggeligt indrettet og har god plads til en familie med 6 personer. Og i den rummelige stue kan I slappe af i de gode møbler, mens I planlægger resten af feriens aktiviteter, hvortil feriehusets gratis trådløse internet sikkert er et vigtigt værktøj.

Om sommeren vil I sikker nyde den store terrasse med grill og havemøbler samt gynge og sandkasse lige ved siden af, så børnene trygt kan lege under forældrenes opsyn. Og om vinteren sørger både brændeovnen og saunaen for, at I bliver varmet godt igennem og for en hyggelig afslappende feriestemning.

Få en skøn familieferie med dejlige oplevelser ved Vesterhavet

Med en travl hverdag er det vigtigt at huske at koble af og tilbringe tid med familien. Og intet er bedre for både krop og sjæl end en afslappende ferie tæt på naturen og væk fra hverdagens stres og jag. Og hertil er feriehuset helt ideelt, da det ligger i det naturskønne område, Årgab, hvor I hver dag kan komme ud og nyde den friske luft og den flotte vestjyske natur med duften og lyden fra Vesterhavet, som er helt unik.

Derudover ligger feriehuset ikke langt fra den hyggelige fisker- og turistby, Hvide Sande, der tilbyder et dejligt havnemiljø, en god badestrand, to surfpladser, og gode indkøbsmuligheder, for blot at nævne et par eksempler.

Mange gode og varierede muligheder for lystfiskere

Har I en lystfisker eller flere i familien, er dette område også meget attraktivt. Slusen i Hvide Sande er altid et godt sted, især omkring sildesæsonen i foråret. Men mange vil også gerne fiske i Ringkøbing Fjord eller langs strandene ved Vesterhavet. Og har I mod på at komme helt ud på Vesterhavet, er det også muligt at komme med en ægte fiskekutter.

Er man mere til cykel- og vandreture, er der omkring huset mange markerede stier, som forbinder Bjerregård i syd til Houvig i nord.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:75 / 1.400
Renoveret / Byggeår:1999 / 1989

Køkken:

Køleskab, fryser (92 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, tæppe i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...