Skønt feriehus til en familieferie ved Vesterhavet

4
icon
icon
icon
icon

Karen Brands Vej 137, Årgab

- Sommerhusnr.: E4349
6 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Dejligt og velholdt feriehus med god beliggenhed på en delvis afskærmet grund i Årgab. Her er I tæt på stranden, så bruset fra Vesterhavets bølger kan høres, mens ferien nydes på den store skønne terrasse. Og vil I surfe, fiske eller shoppe, har I alle mulighederne indenfor nær rækkevidde.

Kom til Årgab og nyd en afslappende ferie i dette charmerende feriehus

Feriehuset er hyggeligt indrettet og har god plads til en familie med 6 personer. Og i den rummelige stue kan I slappe af i de gode møbler, mens I planlægger resten af feriens aktiviteter, hvortil feriehusets gratis trådløse internet sikkert er et vigtigt værktøj.

Om sommeren kan I nyde den store terrasse med grill og havemøbler samt gynge og sandkasse lige ved siden af, så børnene trygt kan lege under forældrenes opsyn. Og om vinteren sørger både brændeovnen og saunaen for, at I bliver varmet godt igennem og for en hyggelig afslappende feriestemning.

Få en skøn familieferie med dejlige oplevelser ved Vesterhavet

Med en travl hverdag er det vigtigt at huske at koble af og tilbringe tid med familien. Og intet er bedre for både krop og sjæl end en afslappende ferie tæt på naturen og væk fra hverdagens stress og jag. Og hertil er feriehuset helt ideelt, da det ligger i det naturskønne område, Årgab, hvor I hver dag kan komme ud, nyde den friske luft og den flotte vestjyske natur med duften og lyden fra Vesterhavet, som er helt unik.

Derudover ligger feriehuset ikke langt fra den hyggelige fisker- og turistby, Hvide Sande, der tilbyder et dejligt havnemiljø, en god badestrand, to surfpladser, og gode indkøbsmuligheder, for blot at nævne et par eksempler.

Mange gode og varierede muligheder for lystfiskere

Har I en lystfisker eller flere i familien, er dette område også meget attraktivt. Slusen i Hvide Sande er altid et godt sted, især omkring sildesæsonen i foråret. Men mange vil også gerne fiske i Ringkøbing Fjord eller langs strandene ved Vesterhavet. Og har I mod på at komme helt ud på Vesterhavet, er det også muligt at komme med en ægte fiskekutter.

Er man mere til cykel- og vandreture, er der omkring huset mange markerede stier, som forbinder Bjerregård i syd til Houvig i nord.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:75 / 1.400
Renoveret / Byggeår:1999 / 1985

Køkken:

Køleskab, fryser (92 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, carport, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...