Feriehus med lukket terrasse og kun 150m. til stranden

4
icon
icon
icon
icon

Granvej 6, Årgab

- Sommerhusnr.: E4359
8 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Feriehuset har en skøn beliggenhed i rolige omgivelser, så det er perfekt til en afslappende ferie, hvor I har en stor lukket terrasse omkring huset og den smukke sandstrand kun 150 meter derfra. Huset er velindrettet og veludstyret, så der er bl.a. både sauna og spabad, samt plads til to familer.

Nyd et flot og funktionelt feriehus

Feriehuset er rigtig dejligt og lyst indrettet, så I har de bedste rammer for en hyggelig ferie. Og da der er 2 badeværelser og 4 soveværelser, kan I sagtens være to familier i feriehuset. På det ene badeværelse er der endda både sauna og spa, som både voksne og børn sikkert gerne vil benytte sig af.

Køkkenet er åbnet ud til den rummelige stue, hvor den store brændeovn sørger for hygge og en god varme, der holder varmeforbruget lidt nede.

Tilbring de hyggelige grillaftener på den store lukkede terrasse

Feriehuset har en dejlig stor og lukket terrasse, hvor småbørn og hunde kan færdes rundt uden større opsyn, men hvor de stadig kan se ud og følge med i omverdenen.

Og midt på terrassen er der lavet en dejlig hyggekrog med halvtag og afskærmning, der giver god læ uden at tage udsigten. Så her vil I altid kunne finde en læfyldt plads, hvor I kan nyde omgivelserne, den friske luft og de dejlige grillaftener.

Går de små feriegæster rundt med en sørøver i maven, bliver de med garanti begejstrede for den eventyrlige sandkasse foran huset – et rigtigt sørøverskib med sørøverflag, ror, kikkert og en last ladet med ædelsten (sand).

Besøg den smukke sandstrand kun 150 meter fra feriehuset

Da feriehuset kun ligger 150 meter fra Vesterhavet, har I her de bedste muligheder for at komme ned og nyde den dejlige sandstrand, som er hele familiens legeplads. Så se hvem der kan bygge det største sandslot, lær børnene at flyve med drage eller nyd en dejlig gåtur, som hundene sikkert også vil elske.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:108 / 1.340
Renoveret / Byggeår:2019 / 2001

Køkken:

Køleskab, fryser (10 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...