Feriehus med fredelig overdækket terrasse nær stranden

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Tingodden 244, Årgab

- Sommerhusnr.: E4386
6 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Skønt feriehus med en fredelig og delvis overdækket lukket terrasse tæt på stranden i Årgab. Huset er spændende indrettet og det er bygget i gode materialer. Området er fantastisk smuk med dets kuperede klitlandskab, som du kan nyde terrassen og stuen. Et moderne hus til den kræsne familie.

Skønt hus med fredelig og overdækket terrasse

Et lækkert feriehus i det attraktive Årgab. Det er bygget ind i en klit, du har har læ og privatliv, og så er det godt indrettet og er særdeles veludstyret. Der er en skøn lukket terrasse mod vest, som også er delvist overdækket og denne terrasse kan benyttes til afslapning om dagen og hyggelige grillaftener. Mellem huset og dets aktivitetsrum er der også en terrasse, som er perfekt midt på dagen. Derudover er der 3 gode værelser og 2 indbydende badeværelser, så huset kan nemt benyttes af en familie med store børn. Der er mulighed for at se forskellige tv-programmer på de to fjernsyn uafhængig af hinanden.

Beliggende mellem hav og fjord og tæt på strand

Årgab er en smal landtange lige syd for Hvide Sande. Her har du kort afstand til både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og du kan tydeligt høre og dufte havet fra husets terrasser og på de lange traveture, der er ren nydelse for krop og sjæl. Huset er velegnet året rundt og har udover en skøn brændeovn også de moderne isoleringskrav, så opvarmningen ikke bliver en bekostelig affære.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:97 / 2.543
Byggeår:2015

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...