Dejligt sommerhus på naturgrund tæt ved stranden

2.5
icon
icon
icon

Tingodden 17, Årgab

- Sommerhusnr.: E4391
4 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
6000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Sommerhuset på Tingodden 17 er indbegrebet af sommerhusferie. Med den skønne beliggenhed i Årgab på en flot naturgrund tæt på stranden. Og den enkle og pæne indretning, giver det plads til vigtigste: Samvær med familien. Sommerhuset blev bygget i 1983, men er godt vedligeholdt, her er der plads til jeres familie på 4 personer, som kan nyde en skøn terrasse, udestue og køkkenalrum

Charmerende sommerhus med udestue, brændeovn og Apple tv.

Sommerhuset har et dejligt rummeligt køkkenalrum, som byder på masser timers samvær med familien. Her er der simpelt plads til alle. Køkkenet er et velfungerende køkken med det nødvendige udstyr for at lave et lækkert måltid. Her kan I også hjælpes ad, ved at en laver maden mens en anden sørger for opvasken.

Her finder I også det skønne sofaområde, hvor I kan streame jeres yndlings serie og film på husets Apple tv. På de lidt køligere dag kan i også sætte jer godt tilrette i møblerne og nyde den skønne varme som brændeovnen afgiver. I stuen møder I også en lille hyggekrog, hvor man eventuelt kan få en middagslur, men stadig være en del af fællesskabet.

Sommerhuset har 2 soverum med i alt 4 sovepladser, her er der henholdsvis 1 dobbelt seng og 2 enkeltsenge. Soveværelserne fremstår lyse med de træbeklædte vægge. Der er selvfølgelig også et skønt badeværelse med bruser.

Rummelig træterrasse og stemningsfyldt udestue

Sommerhuset er med sin skønne beliggenhed og de store vinduespartier en åben dør til naturen. Et læsted, der inviterer naturen indenfor. Uanset om du gæster huset i de varme sommermåneder eller i vinterhalvåret, så får du en følelse af at være ét med naturen. Det giver plads til, at du kan nyde stilheden, ilden, det lune tæppe og samspillet med naturen. Her bliver sanseapparatet aktiveret af naturen og de rolige omgivelser, og du kan slappe af sammen med familien.

Hvis I glæder jer ekstra meget til sommeren eller ikke er helt klar til at den slutter endnu, kan I forlænge sæsonen i sommerhusets store og stemningsfyldte udestue. Her kan I trække indenfor, når mørket falder på, eller når vejr og vind ikke tillader at sidde ude på den dejlige terrasse.

Huset har en dejlig beliggenhed bare 200 meter fra stranden, så der er rig mulighed for at tage en frisk morgendukkert i Vesterhavet. Eller bare gå en dejlig forfriskende tur med vind i håret og duften af den skønne salt i luften.

Naturskønne Årgab tæt på stranden og mange oplevelser

Årgab er et naturskønt feriehusområde, hvor husene typisk ligger på de karakteristiske hedearealer. Det er et perfekt område hvis man trænger til en ferie med rolige omgivelser. Dog er området stadig fyldt med ferieglade gæster og rigtig god stemning. Da Vesterhavet ligger tæt på har I rigtig god adgang til at nyde stranden så meget som muligt.

Årgab ligger tæt på byen Hvide Sande, her vil der være gode muligheder for at opleve noget andet en stranden og naturen. Byen er selvfølgelig fyldt med smukke områder alligevel, som er et besøg værd. Men her vil der også være mulighed for at kigge i de spændende butikker eller spise frokost på en af de lækre restauranter.

Det siger vores gæster om sommerhuset E4391

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes Ferienhaus in ruhiger Umgebung mit tollen Wintergarten

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes Ferienhaus mit super Wintergarten und klasse Ofen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist sehr schön, mit tollen Terrassen und einem wunderschönen Glasanbau. Die Einrichtung ist gemütlich, so dass man bei schlechten Wetter auch gut mal einen Tag im Haus verbringen kann.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:60 / 2.200
Byggeår:1983

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L).

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Apple TV.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...