Dejligt sommerhus på naturgrund tæt ved stranden

2.5
icon
icon
icon

Tingodden 17, Årgab

- Sommerhusnr.: E4391
4 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
6000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.

Dette dejlige feriehus er indbegrebet af sommerhusferie. Det har en god beliggenhed på en flot naturgrund tæt på stranden, og da det er enkelt indrettet, giver det plads til det væsentlige: naturen og samværet med familien. Til huset hører et Apple Tv med Netflix, en stor udestue og stor terrasse.

Flot beliggheden på naturgrund tæt ved stranden

Sommerhuset er med sin skønne beliggenhed og de store vinduespartier en åben dør til naturen. Et læsted, der inviterer naturen indenfor. Uanset om du gæster huset i de varme sommermåneder eller i vinterhalvåret, så får du en følelse af at være ét med naturen. Det giver plads til, at du kan nyde stilheden, ilden, det lune tæppe og samspillet med naturen. Her bliver sanseapparatet aktiveret af naturen og de rolige omgivelser, og du kan slappe af sammen med familien.

Huset har en dejlig beliggenhed bare 200 meter fra stranden, så der er rig mulighed for at tage en frisk morgendukkert i Vesterhavet.

Udestuen forlænger sæsonen

Feriehusets store udestue forlænger sæsonen. Her kan I trække indenfor, når mørket falder på, eller når vejr og vind ikke tillader at sidde ude på den dejlige træterrasse. Og herfra har du udsigt over det fantastisk smukke og bølgende klitlandskab. Til feriehuset hører naturligvis havemøbler, liggestole og grill.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:60 / 2.200
Byggeår:1983

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L).

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...