Feriehus på klitgrund med en panoramaudsigt og en skøn terrasse

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Tingodden 507, Årgab

- Sommerhusnr.: E4396
6 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Ønsker I at være midt i den skønne natur, men stadig have moderne faciliter til rådighed, så er dette sommerhus helt ideelt. Det ligger på en kuperet klitgrund nær Vesterhavet med panoramaudsigt over landskabet og fjorden, og der er skøn terrasse omkring sommerhuset, så I rigtig kan nyde omgivelserne. I sommerhuset kan der bo 6 personer samt 1 hund. Feriehuset er desuden renoveret i 2022 og fremstår lyst og indbydende.

Sommerhus beliggende på en flot klitgrund i Årgab

Feriehuset er placeret højt på en kuperet klitgrund i det attraktive Årgab. Området er kendt for den unikke placering tæt på Hvide Sande, hvor der er kort afstand mellem Vesterhavet mod vest og Ringkøbing Fjord mod øst. Havet er naturligvis den helt store oplevelse, men ønsker I mere fredelige forhold, er Ringkøbing Fjord perfekt. Fra sommerhuset er der blot 250 meter til Vesterhavet, hvor I kan gå lange ture ved det brusende hav, mens hunden kan løbe frit på stranden.

Sommerhus med panoramaudsigt ud over klitlandskabet

Sommerhuset har grundet sin gode beliggenhed en smuk udsigt, der kan nydes både indefra og ude på terrassen. Fra stuen kan I nyde den flotte panoramaudsigt over klitlandskabet, og om aftenen kan I planlægge en filmaften og streame filmen fra sommerhusets Chromecast, mens I kan nyde varmen fra den knitrende brændeovn. For de mindre er der også en PS4 til rådighed samt radio og bluetooth højtaler. Feriehuset tilbyder udover de danske kanaler også norske og svenske kanaler. Vinduespartiet giver også et dejligt lys til hele sommerhuset, der er smagfuldt og moderne indrettet. En luft til luft varmepumpe er et velkomment tilskud til varmeforbruget.

Feriehuset er særligt charmerende og velholdt, og er et perfekt sted for familien, som ønsker en god ferie med et strejf af luksus væk fra hverdagens stress og jag.

Beliggende på stor naturgrund med skøn terrasse

Sommerhusets terrasse er intet mindre end fantastisk. Den strækker sig næsten hele vejen omkring feriehuset, hvilket betyder, at I altid kan finde sol og læ. Den er også delvist afskærmet og delvist lukket, så I også har privatliv, når I ligger og soler jer eller griller med familien. På terrassen kan I nyde en varm kop kaffe om morgenen og se solopgangen ud over fjorden i øst. Om aftenen kan I tilberede en smagfuld middag på sommerhusets grill, og hvis vejret er godt, kan I nyde den på den afskærmede terrasse.

Fra terrassen kan I se kitesurferne ude på fjorden, hvilket altid et fascinerende syn; skulle I få lyst til at gøre dem selskab, er der en surfskole lige i nærheden. Er du derimod lystfisker, er Hvide Sande en populær destination, både ved slusen i sildesæsonen, i fjorden og ved havet – så her er mulighederne mange for at få en god fangst med hjem.

Det er desuden muligt at lade sin el-bil ved sommerhuset, hvis I selv medbringer et kabel.

Det siger vores gæster om sommerhuset E4396

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr geschmackvoll und gemütlich eingerichtet, man fühlt sich vom ersten Moment an sehr wohl. In der Küche ist alles vorhanden was man braucht und es gibt genügend Besteck und Geschirr, sodass man nicht ständig die Spülmaschine anmachen muss. Obwohl es kalt und stürmisch war (tagsüber 1-3°C und nachts auch mal unter 0°C war der Stromverbauch durch die Wärmepumpe sehr gering…natürlich wurde am späten Nachmittag der Kaminofen angemacht, das war nochmal gemütlicher. Ich kann das Ferienhaus guten Gewissens für jede Jahreszeit weiterempfehlen!

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein Ferienhaus zum Wohlfühlen, es fehlt an nichts.

DE
D.
sagde , Deutschland

Gute Technik im Haus, und Küche, die Wärmepumpe ist von Vorteil!

Die erhöhte Lage des Hauses bittet einen Weitblick auf die Dünnen und den Fjord!

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:92 / 1.818
Renoveret / Byggeår:2022 / 2004

Køkken:

Køleskab, fryser (74 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...