Feriehus med skøn terrasse tæt på klitterne og stranden

3
icon
icon
icon

Tingodden 517, Årgab

- Sommerhusnr.: E4407
6 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Feriehuset er flot og lyst indrettet, så det emmer af feriehygge, idyl og afslapning med familien. Både inde og ude er der plads til at være sammen og nyde tiden med hinanden – uanset om det er med fælles madlavning, spilleaftener eller grillhygge på terrassen.

Skønt feriehus, hvor du har plads til hygge og afslapning med familien

Men det er ikke kun den gode stemning og pladsen, der gør feriehuset ideelt til en dejlig ferie med familien. Det er også indretningen og faciliteterne, som feriehuset tilbyder.

Der er et dejligt lyst og rummeligt køkken, hvor du kan lave lækkert feriemad eller tilbehør til grillbøfferne. Og i opholdsrummene er der lavet flere hyggekroge, så der er rig mulighed for at hygge sig med brætspil, en god film eller bare ren afslapning, hvor du kan nyde udsigten til naturgrunden og klitterne.

Og trænger du til lidt ekstra selvforkælelse, så er der en god sauna, hvor du rigtig kan slappe af.

Nyd naturen fra terrassen, mens børnene leger i det fri

Udenfor har du en dejlig stor terrasse, der indbyder til solbadning, afslapning og frokoster i det fri på de gode sommerdage.Terrassen har også flere gode hyggehjørner, så du ofte kan sidde i læ.

Tæt på terrassen har du både gynger og sandkasse til børnene, så de kan lege lige i nærheden, mens du slapper af og nyder ferien.

Her bor du dejlig tæt på klitterne og stranden

Feriehuset har en dejlig beliggenhed, hvor du har den smukke marehalmsklædte natur og klitter helt tæt på. Og da der ikke er langt til stranden, kan du nyde skønne lange gåture langs vandet hver dag.

Det siger vores gæster om sommerhuset E4407

D.
sagde , Danmark

Super lækkert sommerhus med fantastisk beliggenhed.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:119 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2000 / 1992

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker Trægulv i stue, klinker i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...