Hyggeligt og strandnært sommerhus med udestue til 6 personer

3
icon
icon
icon

Tingodden 53, Årgab

- Sommerhusnr.: E4423
6 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
6000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Sommerhuset på Tingoddden i Årgab er et pænt og velholdt feriehus med en god beliggenhed tæt på stranden. Huset ligger på en stor naturgrund i det vestjyske landskab blandt klitter. I huset kan der bo 6 personer, og I kan endda også medbringe jeres bedsteven, da der i huset er op til 2 hunde tilladt.

Traditionelt og hyggeligt sommerhus med udestue

Det har været en høj prioritet at skabe luft og lys i sommerhuset. Den flotte profilbræddebeklædning, der går til kip i køkken- og opholdsrum, er malet hvid, hvilket får rummet til at syne stort. Udover at arbejde med en blød og delikat farveskala i interiøret er der valgt møbler, der ikke alene er lette for øjet, men også lette at holde og rengøre. Det lette look er tilsat kontrast i form af sorte elementer i indretningen. Det rammer rummet flot ind og skaber også en personlig og hyggelig atmosfære.

I opholdsstuen finder I en lille, hyggelig alkove, der er oplagt til middagsluren. Det er også en yndet legeplads for børnene. Fra stuen er der desuden åbnet op til en lille “havestue” med spisekrog. Herfra er der en dejlig udsigt til husets udeområde med smukke, svajende marehalm. I stuen kan I samles i de komfortable møbler og hygge med film og varme fra den knitrende brændeovn.

Strandnært sommerhus med børne- og hundevenlig lukket terrasse

Huset har et dejligt stort uderum med terrasseareal på flere sider af huset. Derudover er en del af terrassen delvist overdækket, hvilket giver masser af muligheder for at finde en dejlig lækrog på dage, hvor solen skinner fra en skyfri himmel. Derudover kan I udenfor finde en lille sandkasse og gyngestativ, som familiens mindste med garanti vil få stor glæde af. I skuret er der også et ekstra køle-fryseskab. Den lukkede terrasse er særligt hundevenligt, så I også kan have de firbenede venner til at gå frit og nyde den vestjyske natur.

Blot 200 meter fra sommerhuset ligger Vesterhavet, hvor I kan gå lange ture langs det brusende vand. Ved Vesterhavet kan jeres hunde boltre sig og føle sig fri, imens de mindste kan samle sten og bygge sandslotte. Blot 6 km fra sommerhuset kan I hver morgen hente morgenbrød ved bageren i Hvide Sande eller foretage den daglige indkøb. I Hvide Sande er der også mulighed for shopping, restaurantbesøg og en masse andre aktiviterer. Besøg for eksempel Kabel Parken, hvor I kan stå på vandski og wakeboard. Eller lør mere om Hvide Sandes historie ved at besøge Fiskeriets Hus, hvor I også kan se og røre ved forskellige fisk.

Det siger vores gæster om sommerhuset E4423

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir lieben diese Ferienhäuser, gelegen in den Dünen! Rund ums Haus, die Terrassen, einfach gemütlich! Und die herrlichen weiten Strände! Immer schön sauber, man kommt sich vor, als wären wir alleine da! Einfach schön!

DE
D.
sagde , Deutschland

Kleines, nettes Häuschen. Das Highlight ist der kleine Wintergarten in dem man wunderbar sitzen und auf die Dünen schauen kann. Schöne, großflächige Terrasse rund um das Haus.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein kleines einfach gehaltenes, aber sehr gemütliches Häuschen mit Alkoven, schön hell und freundlich. Wir waren zu Zweit da und empfanden es als ideal. Schöne Lage zur nahen Düne!

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:73 / 2.250
Renoveret / Byggeår:2007 / 1983

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...