Hyggeligt og strandnært sommerhus med lynhurtigt internet og hund

2.5
icon
icon
icon

Tingodden 53, Årgab

- Sommerhusnr.: E4423
6 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
6000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Sommerhuset på Tingoddden i Årgab er et pænt og velholdt feriehus med en god beliggenhed tæt på stranden. I får et hus med god værdi for pengene.

Husets indretning

Det har været en høj prioritet at skabe luft og lys i sommerhuset. Den flotte profilbræddebeklædning, der går til kip i køkken- og opholdsrum, er malet hvid, hvilket får rummet til at syne stort. Udover at arbejde med en blød og delikat farveskala i interiøret er der valgt møbler, der ikke alene er lette for øjet, men også lette at holde og rengøre. Det lette look er tilsat kontrast i form af sorte elementer i indretningen. Det rammer rummet flot ind og skaber også en personlig og hyggelig atmosfære.

I opholdsstuen finder I en lille, hyggelig alkove, der er oplagt til middagsluren. Det er også en yndet legeplads for børnene. Fra stuen er der desuden åbnet op til en lille “havestue” med spisekrog. Herfra er der en dejlig udsigt til husets udeområde med smukke, svajende marehalm.

Dejlige uderum

Huset har et dejligt stort uderum med terrasseareal på flere sider af huset. Derudover er en del af terrassen delvist overdækket. Det giver masser af muligheder for at finde en dejlig lækrog på dage, hvor solen skinner fra en skyfri himmel. Til uderummet hører en lille sandkasse og gyngestativ, som familiens mindste med garanti vil få stor glæde af. I skuret er der et ekstra køle-fryseskab.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:73 / 2.250
Renoveret / Byggeår:2007 / 1983

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (40 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...