Luksuriøst 5-stjernet sommerhus med pool til 12 pers., 100 m fra havet

5
icon
icon
icon
icon
icon

Karen Brands Vej 107, Årgab

- Sommerhusnr.: E4434
12 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 18
Swimmingpool
7 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

Velkommen til ferieparadiset i klitterne. Dette flotte og luksuriøse 5-stjernede poolhus ligger på Karen Brands Vej 107 i Årgab – i yderste klitrække, lige syd for Hvide Sande og kun 100 meter fra stranden. Her er alt, hvad I må drømme om på jeres ferie i det vestjyske. Ferieparadiset er i 2020 totalt gennemrenoveret og tilbygget og fremstår overalt nyt og topmoderne. Her er plads til 12 personer – perfekt til storfamilien eller 2-3 familier, der gerne vil holde ferie sammen. Familiens firbenede ven er også velkommen her, og ankommer I i el-bil, er der også en ladestander til rådighed ved huset.

Swimmingpool med rutsjebane, stort spabad og sauna

Det flotte poolområde er et sandt mekka for alle vandglade børn – og voksne. Den 18 kvadratmeter store pool har en rutsjebane, som vil vække glæde hos ethvert barn. Er du ikke til den vilde leg i vandet, kan du nyde den store 7 personers-spa, mens du holder øje med børnene i poolen eller nyder det flotte klitlandskab lige uden for de store vinduer. Slap af og lad jer gennemvarme i saunaen efter al vandlegen.

En sådan pool inviterer til svømmeture og vandleg morgen, middag og aften – og jeres børn vil elske det.

Poolafdelingen er stor og praktisk indrettet med omklædningsrum, toilet og gang med vaskemaskine og tørretumbler, samt stor håndklædetørrer.

Aktivitetsrum med billard og bar

Efter en tur i poolen kan I tage et spil billard eller hygge jer i sofahjørnet i aktivitetsrummet. Servér eftermiddagsdrinks fra baren og nyd hinandens selskab.

Flot indretning i forskudte plan

Her er lagt vægt på god byggestil og de gode materialer, og luksushuset er gennemført og spændende indrettet i hyggelig skandinavisk stil. Vinen har altid den rette temperatur her – i det flotte og veludrustede køkken finder I nemlig en vinkøler, ligesom I finder alt andet, I må få brug for. Køkkenet ligger i åben forbindelse med spisepladsen, hvorfra der er udgang til en af feriehusets skønne terrasser.

I opholdsrummet er der opgang til en hyggelig hems, hvor især de mindste vil elske at lege. Her er de for sig selv og samtidig tæt på de voksne i spisestuen eller i stuen.

Soveværelser med smart-TV og energibesparende opvarmning

I 5 af de 6 soveværelser finder I et smart-TV, så I kan streame og se film fra sengen. Med 3 badeværelser og et gæstetoilet undgår I kø ved tandbørstningen.

Feriehuset på Karen Brands Vej 107 ligger så tæt på Hvide Sande, at der bruges fjernvarme til opvarmningen, hvilket også har en positiv virkning på strømforbruget.

Hold ferie på terrasserne og nyd naturen og havets brusen

Den varierende natur og feriehusets forskudte plan skaber masser af ”hyggerum” og gode terrasser rundt om huset. Der er plads til alle – til morgenkaffe på den østvendte terrasse, hvor I kan nyde solopgangen over Ringkøbing Fjord, og til en hyggelig grillaften på den store og ugenerede terrasse med den flotte panoramaudsigt over klitterne mod vest. I det varme vejr kan I holde drikkevarerne kolde ved hjælp af den indebyggede isterningemaskine, som I finder i køleskabet.

I finder også gynger og sandkasse til de mindste. Nyd en veltilberedt grillmiddag, mens I lytter til havets brusen og nyder aftensolens lune stråler. Det er rent velvære.

Med kun 100 meter til stranden er en aftentur i vandkanten næsten et must.

Hvide Sande, Vestjyllands hyggeligste vandsportsmekka

Ferieområdet ved Hvide Sande har det hele. Her er masser af forskellige vandsportsaktiviteter – både på fjorden og på havet, alt efter temperament. Der er muligheder for at lære at surfe på surfskolen, prøve stand-up-paddle osv. I finder også kabelbane, hvor I kan teste færdighederne på vandski.

Men Hvide Sande er mere end vandsport. Det er også en hyggelig fiskeriby, hvor livet omkring havnen er en skøn blanding af hverdagsliv med fiskeri og arbejdslivet, og af feriestemningen med caféer, restauranter og alle butikkerne.

Det siger vores gæster om sommerhuset E4434

D.
sagde , Danmark

Et dejligt hus hvor alt er perfekt og gode omgivelser

D.
sagde , Haderslev

Huset levede op til alle forventningefSoverum:6
Bolig-/Grundareal:255 / 5.600
Renoveret / Byggeår:2020 / 2004

Køkken:

Køleskab, fryser (144 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 3 badeværelser (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Billard, klinker i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Dampkabine, Ladestik til el-bil, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...