Førsteklasses sommerhus med unik beliggenhed i Årgab

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Tingodden 277, Årgab

- Sommerhusnr.: E4481
8 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
1 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus

Førsteklasses sommerhus med enestående og helt ugeneret beliggenhed på en klitgrund i Årgab. Fra huset og terrassen er der en fantastisk udsigt til fjorden mod øst og det smukke klitlandskab mod vest. Til huset hører bl.a. en ny tilbygning med dobbeltværelse og badeværelse med gulvvarme.

Unikt sommerhus i Årgab

Utroligt skønt sommerhus med en af de smukkeste beliggenheder i området Årgab syd for Hvide Sande. Huset ligger højt på en klit og alligevel helt ugeneret og med fantastik flot udsigt. På terrassen mod øst er der som regel læ og her har du en pragtfuld udsigt mod Ringkøbing Fjord. På den delvist overdækkede og naturligt afskærmede terrasse mod vest har du første parket til klitten og det smukke landskab.

Lyst og indbydende sommerhus

Det flotte, rummelige sommerhus er lyst og indbydende og har masser af lysindfald fra de store vinduespartier mod øst og vest samt ovenlysvinduet i opholdsstuen. Huset er indrettet med 3 fine soveværelser i hovedhuset. Stort badeværelse med boblebad og sauna, samt et mindre gæstetoilet. I den nye flotte tilbygninger er der yderligere et dobbeltværelse samt badeværelse med gulvvarme, altså i alt 8 sovepladser, 2 badeværelser og et gæstetoilet. Husets centrale opholdsrum er pænt indrettet med gode og komfortable møbler, brændeovn og fladskærms-TV. Der er trægulve overalt. Veludstyret køkken med bl.a. opvaskemaskine, der er i åben forbindelse med stue og spisestue. Hvad enten du opholder dig i spiseafdelingen eller slapper af i sofaen, kan du nyde den smukke udsigt over området.

Udendørs bruser og udekøkken

Dette førsteklasses sommerhus har et stort isoleret redskabsrum, hvor der er god plads til medbragt fiskegrej eller lignende. Her er også indrettet et fint lille udekøkken samt udebruser, som kan benyttes fra april til oktober. Begge dele helt afskærmet og med gode læforhold.

Perfekte forhold for lystfiskeren

I Årgab er der muligheder for lystfiskeri i den nærliggende put-and-take sø og i Hvide Sande er der fine forhold for lystfiskerne på molerne. Herfra kan du også tage en tur på havet med den lokale fiskekutter “Solea” og fange friske torsk.

 Soverum:4
Bolig-/Grundareal:117 / 20.000
Renoveret / Byggeår:2012 / 1999

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, redskabsrum, Chromecast, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...