Familievenligt sommerhus nær Vesterhavet og Hvide Sande

3.5
icon
icon
icon
icon

Tingodden 485 B, Årgab

- Sommerhusnr.: E4486
8 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

På en skøn, kuperet klitgrund ligger dette helt utroligt flotte og anderledes feriehus, bygget på førsteklassesmaterialer. Fra huset har du en fantastisk udsigt til fjord og klitter, og hele vejen rundt om huset løber en stor terrasse, som er åben såvel som overdækket.

Et dejligt og velholdt feriehus beliggende på en kuperet klitgrund. Feriehuset er velegnet til familien, der sætter pris på afslapning med spa og sauna samt skønne omgivelser. Kun 150 meter er der til Vesterhavet, mens gode indkøbsmuligheder og caféer findes indenfor få km i Hvide Sande.

Kvalitetstid med familien og et unikt feriehus

Et rigtigt sommerhus smelter sammen med naturen og er bygget med respekt for det landskab, det er en del af. Sommerhuset på Tingodden 485 B i Årgab er bygget i en kombination mellem træ og sten, hvilket skaber en imødekommende og flot ramme omkring feriehuset. Huset ligger på en flot naturgrund med svajende marehalm og en smuk udsigt. Husets arkitektoniske form er meget unik, og indendørs mangler her heller intet.

Inde i huset er der heller ikke sparet på detaljerne. De flotte vinkler, kombineret med fritlagte bjælker skaber varme og en hyggelige stemning. Hjerterummet er den store stue i midten. Her er der god plads til at samles med familie og venner, mens ilden knitrer fra brændeovnen. Fra stuen er der adgang til hemsen, som er perfekt til lidt større børn, der gerne vil have deres egne “hule” – på ét af de to badeværelser finder I desuden sauna og spa, så I har mulighed for at komme helt ned i gear.

Skønt uderum og kun 150 meter til stranden

Fra stuen har I adgang til den skønne delvist afskærmede træterrasse. Her inviteres til hyggelige solskinstimer på terrassen. Slik sol på terrassen eller kom hjem til en lækker frokost med grillpølser efter mange timers sjov på stranden – her kan I trække jer tilbage og sidde i skyggen under den overdækkede del eller parasollen.

Udover den korte afstand til det brusende Vesterhav, som altid er et besøg værd, har I heller ikke langt til skønne Hvide Sande. Vestkysten er fyldt med gode cykelstier gennem det fine landskab, så I kan nemt komme fra på cyklen. Ikke langt fra huset ligger surf-området, West Wind Årgab. En lille mens I kan søge mod Hvide Sande for gode indkøbsmuligheder ellerbesøge de lokale restauranter og butikker, og spise en is på havnen.

Det siger vores gæster om sommerhuset E4486

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr helles, großzügiges Ferienhaus. Modern eingerichtet. Zweckmäßig und nicht überladen. Tolle, windgeschützte Terrasse.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein schön gelegenes Haus, mit sehr guter Ausstattung, bequemen Betten und toller Sitzecke. Für die Kinder ist der Hems als Räuberhöhle mit eigenem Fernseher genial. Auf einer Düne gelegen mit nahezu direktem Dünenübergang zum Meer und Fjordblick aus dem Küchenfenster – was will man mehr.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes gemütliches Haus. Besser eingerichtet als auf den Fotos. Gute Betten, tolle Lage. Richtiges Haus für schlechtes Wetter. Terrasse nach Süden ausgerichtet. Kommen gerne wieder.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 1.200
Byggeår:2007

Køkken:

Køleskab, fryser (86 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv med gulvarme i stue, Trægulv i soveværelse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...