Sommerhus med sauna og lukket terrasse tæt på strand

3.5
2468
Karen Brands Vej 134, Årgab - Søg på husnr. E4490

Et godt og velholdt sommerhus med lys og venlig indretning. Huset har en god og rolig beliggenhed i et attraktivt feriehusområde tæt på surfplads og strand. Den store lukkede terrasse giver mulighed for at finde læ og sol, morgen, middag og aften. Der er en god sauna i dette sommerhus.

Godt sommerhus tæt på Årgab strand

Huset er på 90 m2 og ligger på en skøn lyngbeklædt naturgrund. Der er fliser på overalt i huset, bortset fra soveværelserne, hvor der er gulvtæppe. Alle lofter er af træ, de går til kip og har synlige bjælker, hvilket giver huset en god og hyggelig atmosfære. Der er 3 værelser, hvoraf 2 er med dobbelt senge og det sidste med 2 enkeltsenge. Stuen er rummelig og har bl.a. en dejlig brændeovn, der skal skaber både varme og hygge. Badeværelset er med gulvvarme, en god bruseniche samt indgang til sauna. Køkkenet ligger i forbindelse med stuen. Her finder I både mikroovn, opvaskemaskine og en 40 liters fryser. Der er vaskemaskine og tørretumbler i huset.

Skøn terrasse og fantastisk natur

Dette sommerhus har en dejlig stor træterrasse, hvor I naturligvis finder havemøbler, liggestole og grill. I og omkring Karen Brands vej er der gode muligheder for skønne traveture. Fra huset er der kun 250 m til stranden og Vesterhavet, og til surfpladsen ved Ringkøbing Fjord. Stranden ved surfpladsen er særdeles børnevenlig, og giver den badeglade familie fantastiske og varierede muligheder med hav og fjord så tæt på.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:90 / 1.200
Byggeår:1995

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), radio m/cd-afspiller.

Bad:

Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, klinker og med gulvarme i stue, tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...