Charmerende sommerhus med lukket terrasse og hund tilladt

3.5
icon
icon
icon
icon

Tingodden 459, Årgab

- Sommerhusnr.: E4493
5 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Tingodden 459 i Ågab finder I dette charmerende sommerhus, hvor jeres hund er mere end velkommen. Huset har en stor lukket terrasse, som er delvist overdækket og perfekt til lange grillaftener i læ for Vesterhavets susen.

Brændeovnshygge i det dejlige køkkenalrum

Det er nemt at skru op for hyggen i det store køkkenalrum, her er nemlig plads til hele familien. Imens brændeovnen gnister i baggrunden, kan I samles om bordet eller i sofaen til et underholdende spil eller en god snak over et glas rødvin.

Med havet tæt på er det oplagt, at kaste sig ud i det skønne bølgende vand, selv i de kolde måneder, da saunaen står klar til at lune jer efterfølgende.

Lukket terrasse – perfekt til småbørnsfamilier og hundeejere

Terrassen er det rene luksus, specielt når man har børn og hunde. Her kan ungerne og familiehunden suse rundt med højt humør, imens du roligt kan se til fra terrassemøblerne. Imens ungerne sover trygt efter en lang dag på stranden, kan de voksne forlænge grillaftenen på terrassen i stearinlysets hyggelige skær.

Billedskøn natur der stimulerer dine sanser

Naturen i dette område er helt vidunderligt: Man får følelsen af at være i nuet, når man bevæger sig ud i det skønne klitlandskab, som virkelig indbyder til lange gåture. På den ene side har du havet og på den anden side Ringkøbing fjord.

Trænger I til oplevelser, er der ikke langt til underholdende aktiviteter: Her er der er noget for enhver alder, men også hvor alle kan være med på tværs af aldersgrupperne. Tag fx hele familien med til Adventure Park, Søndervig Ranch, Wow Park eller i badeland. Her er der garanti for en dag med masser af grin og fantastisk underholdning.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset E4493

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren zum zweiten Mal in Dänemark und waren sehr zufrieden mit allem. Wir haben einen großen Hund und für uns drei war es super schöner Urlaub, wir kommen auf jeden Fall wieder.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist super ausgestattet!! Auf jeden Fall weiterzuempfehlen für einen gemütlichen Strandurlaub 🙂

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist klein und gemütlich. Es ist alles vorhanden was man benötigt.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:72 / 1.313
Renoveret / Byggeår:2018 / 1987

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...