Lyst og venligt feriehus med lynhurtigt internet kun 100m fra havet

4
icon
icon
icon
icon

Granvej 60, Årgab

- Sommerhusnr.: E4502
6 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
2500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På Granvej 60 i Årgabs klitlandskab finder I dette fine murstenshus. Den lyse og hyggelige indretning sætter rammerne for en ægte sommerhusferie, og her får I en helt fantastisk beliggenhed kun 100 meter fra Vesterhavet. Med plads til 6 personer og 1 hund kan hele familien komme med.

God rumopdeling og stabil internetforbindelse

I det rummelige sommerhus er der god plads til de 6 personer og hunden. I den ene ende af huset finder I badeværelset og de 3 fine soveværelser, hvor hele familien kan sove, og i den anden ende ligger det store opholdsrum med både køkken, spiseafdeling og stue.

Det lyse gulv og loftet i kip gør rummene ekstra store, og i opholdsrummet slipper solens stråler ind gennem de store vinduespartier og ovenlysvinduerne. Her er der lagt op til masser af hyggelige feriestunder med fælles madlavning, hjemmelavede middage rundt om spisebordet, og sene aftener på sofaen med den knitrende brændeovn i baggrunden.

Huset er udstyret med en lynhurtig og stabil internetforbindelse til fri afbenyttelse. Her kan I tage alle jeres computere og iPad’s med og streame både film og serier over Netflix på de våde regnvejrsdage.

Fantastisk beliggenhed tæt på strandopgangen

Det hyggelige murstenshus råder over to terrasser, så I kan nyde solen dagen lang. Her står både liggestole, havemøbler og grill klar, så I kan udnytte det gode vejr fuldt ud.

Med kun 100 meter til stranden, kan I høre bølgernes brusen fra terrassen, og den nærmeste strandopgang ligger kun få meter fra huset. På stranden er der altid noget nyt at opleve, og mens I om sommeren kan bade og slappe af i solen, byder de kolde og blæsende vintermåneder på helt unikke naturoplevelser, når de mægtige bølger boltrer sig i stormen.

Om aftenen kan I også være heldige og opleve de fantastisk smukke solnedgange, når den klare aftenhimmel brænder orange, og solen forsvinder ned i horisonten.

Det siger vores gæster om sommerhuset E4502

DK
D.
sagde , Danmark

Lille ok hus, men mangler lidt hygge efter vores smag.

DE
D.
sagde , Deutschland

Die große geschlossene Terrasse ist für Kinder und Hunde echt toll. Sehr dicht am Strand, ruhig gelegen. Eine super Ausstattung uns fehlte nichts. Alles in einem Top-Zustand.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus entsprach total unserem Geschmack. Es ist toll gelegen, denn zum Strand sind es nur wenige Meter. Die Ausstattung des Hauses ist gut. Die Küche hat all denkliches Inventar, allerdings ist der Geschirrspüler für die Größe des Hauses etwas klein geraten. Das Wohnzimmer ist von der Fläche her sehr großzügig und ein Ofen trägt zur Gemütlichkeit bei. Das Badezimmer ist neu und praktikabel eingerichtet. Alle Schlafzimmer sind mit guten Betten ausgestattet. Besonders zu erwähnen ist die geschlossene Terrasse, denn hier findet man zum Grillen immer das richtige Plätchen.
Einfach ein schönes Haus, welches wir öfters buchen werden.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:98 / 1.298
Renoveret / Byggeår:2017 / 1979

Køkken:

Køleskab, fryser (120 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Trægulv i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...